LIFESTYLE

Άλεξ Ροντρίγκεζ: Η αντίδρασή του για τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

Εδώ και λίγες ημέρες, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι ανδρόγυνο. Αν και η είδηση γέμισε χαρά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που περίμεναν πώς και πώς το γεγονός, σίγουρα δεν έφερε τα ίδια συναισθήματα σε όλους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που τον άφησε η Τζένιφερ Λόπεζ για να επιστρέψει στην αγκαλιά του ηθοποιού, προσπαθεί να δείχνει ότι «είναι εντάξει με αυτό». Ωστόσο, οι δηλώσεις του από την πρώτη ημέρα του χωρισμού τους, έδειχναν έναν άνδρα πληγωμένο, που εξακολουθεί να ελπίζει πως η σύντροφός του θα γυρίσει σε εκείνον.

Όπως αναφέρει πηγή στο Us Weekly, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος για εκείνη και τον Μπεν Άφλεκ. «Είναι ευτυχισμένος για εκείνη. Είναι με το άτομο, με το οποίο ήταν γραφτό να είναι», αναφέρει η πηγή.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως και ο ίδιος βρίσκεται σε μία νέα σχέση, που τον κάνει πολύ χαρούμενο. «Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση, ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι επικεντρωμένος στην οικογένειά του, την καριέρα του και αυτό που κάνει», ανέφερε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, λίγες ημέρες πριν τον γάμο της Λατίνας σταρ, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχε δηλώσει για τη σχέση τους: «Αυτό που θα πω σε εσένα, το έλεγα και σε μερικούς συναδέλφους πριν κάποιες ημέρες. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που ξέρω, η πιο δουλευταρού. Επίσης, πιστεύω πως είναι η πιο σπουδαία performer, η πιο σπουδαία performer εν ζωή».

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

2 ημέρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

2 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

2 ημέρες ago