LIFESTYLE

Βαρβάρα Κίρκη: Βουτιές στο Almira pizza Bar στην Αλμυρή παρέα με τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον συνεργάτη της Αλέξανδρο Πετρίδη

Η Μπάρμπαρα Κίρκη που βρέθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα μετά τις καταγγελίες της εναντίον του συντρόφου της Θέμη Αδαμαντίδη για  ξυλοδαρμό απολαμβάνει τη θάλασσα της Αλμυρής στην Κορινθία  στην παραλία του Almira pizza bar. Έχει δίπλα της τον άμεσο συνεργάτη της Αλέξανδρο Πετρίδη και τους φίλους της Σπύρο Μπιμπίλα,  Άρια Δαμουλάκη και  Γιώργο Γκόλια.


Η παρέα που φαίνεται ότι ξέκλεψε χρόνο για μια μονοήμερη απόδραση απολαμβάνει  τη θάλασσα αλλά και εκλεκτής ποιότητας pizza και εδέσματα που διαθέτει το παραλιακό μαγαζί στην Αλμυρή. Και αργότερα με καλή μουσική δροσερά κοκτέιλ.

Η Βαρβάρα Κίρκη δεν έχει κάνει δηλώσεις μετά την αναβολή της δίκης με τον Θέμη Αδαμαντίδη την περασμένη Πέμπτη  για τις 4 Οκτωβρίου και η είδηση ότι βρίσκεται στην Αλμυρή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των καναλιών της περιοχής αλλά της Αθήνας που την αναζητούν για δηλώσεις.

Το χρονικό

Ο τραγουδιστής καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η σύντροφός του είπε ότι συζεί με τον τραγουδιστή εδώ και περίπου έναν χρόνο. Στην κατάθεσή της περιέγραψε ότι βρίσκονταν σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ανω Γλυφάδα, με την ίδια να περιμένει τον Θέμη Αδαμαντίδη στο αυτοκίνητο. Οπως εξήγησε, μόλις ο τραγουδιστής την είδε να μιλά στο κινητό, εξοργίστηκε και βγήκε από το κατάστημα.

«Βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλότσησε δυνατά στον γοφό μου. Ταυτόχρονα, με απείλησε με τη φράση “καρ…, πουτ…, ξεκ…, γαμ…, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Με κατηγορούσε, επίσης, ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές. Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια». Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής έχει ασκήσει πολλές φορές βία σε βάρος της, κάνοντας λόγο για σπρωξίματα, χαστούκια, μπουνιές, ακόμα και εκσφενδόνιση αντικειμένων.

Από την πλευρά του ο Θεμης Αδαμαντίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες, αποδίδοντας τη μήνυση σε ζήλια. «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου, που έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος, και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου, και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος» ισχυρίστηκε.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου από τις 11 έως τις 19 Μαΐου

Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου, θα λειτουργήσει στο Λουτράκι. ” Μήτρα χρωμάτων και αγάπης…

6 ώρες ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες για τη διέλευση ειδικών οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννήτριας…

7 ώρες ago

Τέλος η οδήγηση για τους 70χρονους – Τι προβλέπεται για τους υπερήλικες οδηγούς

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως οι οδηγοί άνω των 70 ετών ευθύνεται για πολλά τροχαία…

9 ώρες ago

Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία: Διεθνής υποχρέωση η προστασία της Μονής της Χώρας – Φορείς και ΕΕ να εξαντλήσουν κάθε σύννομη προσπάθεια

Ως διεθνή υποχρέωση χαρακτηρίζει η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία την ανάγκη να διατηρηθεί αλώβητο το λαμπρότερο…

10 ώρες ago

Λουτράκι: «Πάμε ανακύκλωση» – Βιωμάτικες δράσεις & εκδήλωση βράβευσης

𝚷𝚨𝚳𝚬 𝚨𝚴𝚨𝚱𝚼𝚱𝚲𝛀𝚺𝚮 | 𝚩𝚰𝛀𝚳𝚨𝚻𝚰𝚱𝚬𝚺 𝚫𝚸𝚨𝚺𝚬𝚰𝚺 & 𝚬𝚱𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮 𝚩𝚸𝚨𝚩𝚬𝚼𝚺𝚮𝚺 για τα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους…

10 ώρες ago

Κόρινθος: Συνελήφθησαν 3 άτομα για αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των…

11 ώρες ago