LIFESTYLE

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Mad Video Music Awards: «Ας μιλήσουμε στους νέους»

Mad Video Music Awards 2022: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε θέση μέσα από τα social media για τα όσα τραγικά συνέβησαν.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τον προβληματισμό της για την επιρροή που ασκεί η τραπ μουσική στα νέα παιδιά.

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσα και τι έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτευσε τους καλεσμένους της, πως δεν αντέδρασε ως όφειλε. Δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιτρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τετοια «πρότυπα». Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία, που μπερδεύουν την επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το Instagram story της

Η Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή την ώρα που δημιουργήθηκε η ένταση, προκειμένου να απονείμει το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιέγραψε τις στιγμές εκείνες. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν γνωρίζω τι γίνεται. Δυστυχώς, το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδακάποιον να επιτίθεται με γροθιά και προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πάγωσα λίγο, αλλά προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη. Προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο, είπα ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, αλλά δυστυχώς, τα πράγματα ξέφυγαν. Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Δεν αγχώθηκα, έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα κι ένα φιλί. Ήταν πολύ τρομαγμένη».

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

2 ημέρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

3 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

3 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

3 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

3 ημέρες ago