LIFESTYLE

Ποια είναι η δικηγόρος – «αστέρι» της υπόθεσης Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ- Η ζωή της και οι φήμες για τη σχέση της με τον ηθοποιό

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές της πολύκροτης δίκης που απασχόλησε όλο τον πλανήτη, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, ένα ακόμη «αστέρι» αναδείχθηκε μέσα από τη δικαστική διαμάχη και δεν πρόκειται για άλλη από τη νεαρή δικηγόρο που δικαίωσε, μαζί με άλλους, τον Ντεπ: Την 37χρονη Καμίλ Βάσκεζ, την οποία το διαδίκτυο ανέδειξε σε «Γουόντερ Γούμαν» για τα όσα έκανε για τον αγαπημένο ηθοποιό.

 

Η μαχητικότητα της 37χρονης δικηγόρου με καταγωγή από την Κολομβία ήταν αυτό που εξαρχής κέρδισε όσους ορκίζονταν στην αθωότητα του Τζόνι Ντεπ. Η Βάσκεζ υπήρξε αυτή που «ξεμπρόστιασε» την Άμπερ Χερντ, όσον αφορά τους ψευδείς ισχυρισμούς της ότι είχε δώσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια του διαζυγίου της από τον Τζόνι Ντεπ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς – και όχι μόνο. Τα βίντεο με το χάσταγκ #camillevasquez στο TikTok έχουν ξεπεράσει τις 2 δισεκατομμύρια προβολές, από την έναρξη της δίκης ως τώρα.

Μαζί με τον έτερο δικηγόρο του Ντεπ, Μπεν Τσου, η Βάσκεζ έδειξε από την πρώτη στιγμή να πιστεύει στ’ αλήθεια τον πελάτη της και να συνειδητοποιεί τη σημασία της υπόθεσης που είχε αναλάβει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αντίδρασή της, όταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία των ενόρκων. Η Βάσκεζ έσκυψε το κεφάλι, βουρκωμένη αλλά ανακουφισμένη, ψελλίζοντας με συγκίνηση: «Κερδίσαμε!»

Καθώς έβγαινε από την αίθουσα του δικαστηρίου, εκατοντάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν για να την επευφημήσουν – όπως είχαν κάνει και άλλες φορές, κατά τη διάρκεια της δίκης. Σε μια δήλωση που δόθηκε στον Τύπο μετά τη νίκη, η Βάσκεζ είπε: «Η σημερινή ετυμηγορία επιβεβαιώνει αυτό που είπαμε από την αρχή, ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του Τζόνι Ντεπ είναι συκοφαντικοί και δεν υποστηρίζονται από κανένα στοιχείο. Είμαστε ευγνώμονες για το δικαστήριο που αφιέρωσε τόσο πολύτιμο χρόνο και πόρους για αυτήν την υπόθεση».

Ποια είναι η Καμίλ Βάσκεζ

Η Καμίλ Βάσκεζ γεννήθηκε to 1984 στο Λος Άντζελες. Κόρη δύο μεταναστών από την Κολομβία, η Βάσκεζ μιλάει άπταιστα ισπανικά και έχει σπουδάσει νομική στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Πλέον εργάζεται ως δικηγόρος στην εταιρεία Brown Rudnick LLP, όπου εξειδικεύεται σε αγωγές συκοφαντικής δυσφήμισης για λογαριασμό των εναγόντων – όπως ο Τζόνι Ντεπ στη διαβόητη υπόθεσή του κατά της Άμπερ Χερντ.

Στο βιογραφικό της, αναφέρεται ότι η 37χρονη είναι «έμπειρη στη διαμόρφωση επιθετικών και αμυντικών στρατηγικών δικαστικών διαφορών για ιδιώτες πελάτες» – κάτι που έγινε ολοφάνερο στη διάρκεια του «Ντεπ εναντίον Χερντ». Το 2021, η Βάσκεζ κατονομάστηκε ως μια από τις δικηγόρους, την καριέρα των οποίων «αξίζει να παρακολουθήσουμε», σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Best Lawyer» («καλύτερος δικηγόρος»).

Μια από τις νομικές συμβούλους του Τζόνι Ντεπ, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο εξαρχής αλλά παρέμενε στο πλευρό της ομάδας όλο το διάστημα, η Κάθλιν Ζέλνερ, έγραψε μετά τη δίκη ότι η Βάσκεζ είναι το «ασυναγώνιστο αστέρι» της δίκης Ντεπ. «Ο μετρημένος τόνος της, οι καίριες ερωτήσεις, η απόλυτη γνώση των γεγονότων και η ξεκάθαρη πίστη στον πελάτη της είναι αξιέπαινες. Η αλήθεια κερδίζει».

Οι φήμες για σχέση με τον Τζόνι Ντεπ

Πέρα από τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίστηκε τον 58χρονο ηθοποιό στο δικαστήριο, η Καμίλ Βάσκεζ απασχόλησε την κοινή γνώμη και για έναν άλλο, πιο «πικάντικο» λόγο. Φήμες θέλουν την 37χρονη δικηγόρο να ήρθε πολύ «κοντά» με τον πελάτη της. Στιγμιότυπα από τη δίκη τους έδειχναν κατά καιρούς να αγκαλιάζονται ή και να συνομιλούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

υτό είχε ως αποτέλεσμα να «οργιάσουν» οι φήμες ότι τους Ντεπ και Βάσκεζ ενώνει μια σχέση πιο δυνατή από τη σχέση δικηγόρου – πελάτη. Κάποια στιγμή, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τη Βάσκεζ, καθώς εκείνη έβγαινε από το δικαστήριο: «Έχεις σχέση με τον Τζόνι Ντεπ; Πες ναι ή όχι, ξεκαθάρισε την υπόθεση».

Τότε, η δικηγόρος είχε απλά χαμογελάσει, αποφεύγοντας να απαντήσει. Μένει να δούμε εάν τώρα, που η δύσκολη υπόθεση έφτασε στο τέλος της, η δικηγόρος και ο πρώην πελάτης της θα μπορέσουν να δώσουν μια πιο  ξεκάθαρη απάντηση στο «καυτό» αυτό ερώτημα…

hlektragr

Recent Posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

1 ώρα ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

4 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

4 ώρες ago

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή, στον Π. Πατριαρχικό Ναό, η Ακολουθία του Επιταφίου…

4 ώρες ago