LIFESTYLE

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανικολάου για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Δεν επιτρέπεται να λέμε για τον εαυτό μας ότι…»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου τοποθετήθηκε, μέσα από ένα story του στο Instagram, για το σχόλιο που έκανε για τη σεξουαλικότητά του ο παρουσιαστής της Eurovision, Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε δεχθεί προηγουμένως μια λεκτική επίθεση σχετικά με την σεξουαλικότητά του, όσο παρουσίαζε τον διαγωνισμό. Μεταδίδοντας τον τελικό του διαγωνισμού με την συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Κοζάκου, ο Καπουτζίδης αποκάλυψε: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή», σχολιάζοντας στη συνέχεια:

«Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Παπανικολάου, έκανε το δικό του σχόλιο για το θέμα, αναφέροντας ότι ο ίδιος και η κόρη του έχουν επίσης βρεθεί αντιμέτωποι με ρατσισμό, όντας στο φάσμα του αυτισμού. Ο Παπανικολάου στάθηκε όμως περισσότερο στους χαρακτηρισμούς «έξυπνος» και «επιτυχημένος» που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός για τον εαυτό του, λέγοντας:

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω άλλους, γιατί χάνω δουλειά με τον εαυτό μου, καθώς και χρόνο σε πιο σοβαρά θέματα. Θα κάνω μία εξαίρεση. Ο κ. Καπουτζίδης μου είναι πολύ συμπαθής και θέλω να πιστεύω (και για ευνόητους προσωπικούς λόγους) ότι είμαι αντιρατσιστής ως εκεί που δεν πάει και σέβομαι τη μοναδικότητα του καθενός. Αν με καλέσουν σε 100 εκπομπές, θα μιλήσω 100 φορές για ένα θέμα σοβαρό που μπορεί να βελτιωθεί και όποιος θέλει να το δει καλώς, όποιος δεν θέλει αλλάζει κανάλι, τόσο απλά».

«Αν με καλέσουν, όμως, να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ, θα σχολιάσω τον αγώνα μπάσκετ και θα μείνω σε αυτό. Επίσης, ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους “έξυπνοι” ή “πετυχημένοι”. Υπάρχει κόσμος, π.χ. που γεννήθηκε με νοητική στέρηση και δεν έχει αυτή την ευκαιρία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανικολάου.

hlektragr

Recent Posts

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Τι αναφέρει η ΕΛ. ΑΣ. για την υπόθεση «Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του…

18 ώρες ago

Βόλος: Ανατίναξαν ATM και πήραν σημαντικό χρηματικό ποσό

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν ATM της Εθνικής Τράπεζας, στις Αλυκές του Βόλου,…

19 ώρες ago

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του Υπουργείο Εσωτερικών

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του ΥΠΕΣ κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ο αρμόδιος διευθυντής. Σύμφωνα…

20 ώρες ago

Τα Δημοτικά σχολεία Ξυλοκέριζας & Αγ.Βασιλείου συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία»

Το Πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» απευθύνεται σε ολόκληρη την σχολική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους στις…

21 ώρες ago

Τροπολογία στον Οικοδομικό Κανονισμό: Ο συντελεστής δόμησης θα ορίζει το επιπλέον ύψος στα κτίρια

Κατατέθηκε επίσημα στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ που αφορά στον εξορθολογισμό της χρήσης των…

21 ώρες ago

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

H καρδιά του αγροτικού κόσμου «χτύπησε» στην 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την…

21 ώρες ago