LIFESTYLE

Γιορτή της μητέρας: «Χρόνια Πολλά!» στις μαμάδες της σόουμπιζ

«Γιορτή της Μητέρας», σήμερα, και όλες οι μανούλες περιμένουν ένα γλυκό φιλί και μία ευχή από τα παιδιά τους! Ακόμη και οι επώνυμες δεν αποτελούν εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα, καθώς, όσο επιτυχημένες και να είναι, ο ρόλος της μητέρας υπερτερεί όλων.Απέκτησε δύο γλυκύτατα παιδιά με διαφορά ενός έτους και παρόλο που δυσκολεύτηκε αρχικά με τις απαιτήσεις των μωρών, ως νέα μανούλα, ακόμα ονειρεύεται μια πιο μεγάλη οικογένεια μαζί με τον άντρα της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η Δούκισσα Νομικού αγκαλιάζει τους «θησαυρούς» της, τον 4χρονο Σάββα και την 3χρονη Αναστασία, και δεν χορταίνει να παίζει μαζί τους, να τους μαθαίνει τα πρώτα τους γράμματα, να διαβάζει τα αγαπημένα τους παραμύθια και να τους φτιάχνει μπισκότα με βρόμη που λατρεύουν. «Είμαι απίστευτα συγκινημένη και ευλογημένη για το θαύμα που ζω και ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό για την ευτυχία αυτή», λέει η ίδια.

Τα κορίτσια της είναι το πιο λαμπερό της μετάλλιο! Η Βασιλική Μιλλούση δεν βάζει προπόνηση και πρωταθλητισμό μπροστά από τη 2,5 ετών Σοφία και την 1,5 έτους Λένια, που πρωταγωνιστούν στη ζωή της από την πρώτη μέρα της γέννησής τους. Η πρωταθλήτρια της δοκού πλέον… γυμνάζεται στο τρέξιμο, αφού ως μαμά δύο μωρών… τρέχει και δεν φτάνει. Ωστόσο, στο τέλος της μέρας η αγκαλιά τους είναι το καλύτερο βάλσαμο για την ίδια, αλλά και για τον άντρα της, Λευτέρη Πετρούνια.

Οι «στυλοβάτες» της και οι «άντρες της ζωής της», όπως τους χαρακτηρίζει συχνά… Ο 11χρονος Γιάννης και ο 8χρονος Δημήτρης είναι η παρέα της Φαίης Σκορδά τις καθημερινές μετά την εκπομπή, αλλά και τα Σαββατοκύριακα, αφού μαζί βλέπουν τις αγαπημένες τους ταινίες, παίζουν επιτραπέζια, πηγαίνουν σινεμά, σε παιδικά πάρτι και κάνουν τα μαθήματά τους με τη βοήθεια της Φαίης, που μοιράζεται όλες τις… εξωσχολικές τους δραστηριότητες με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα. Τα αγόρια είναι οι πιο φανατικοί… θαυμαστές της, τόσο για τον ρόλο της, ως παρουσιάστρια εκπομπής, όσο και για την εμφάνισή της, ενώ είναι εκείνα που της κάνουν τα πιο γλυκά κομπλιμέντα στη «Γιορτή της Μητέρας», μαζί με λευκά τριαντάφυλλα που αφήνουν στο κομοδίνο της.Πολύτεκνη μανούλα με 4 παιδιά, η Ελένη Μενεγάκη δέχεται κάθε χρόνο πολλές ευχές από τα παιδιά της, μαζί με λουλούδια και κάρτες που γεμίζουν το σπίτι. Μαμά πολλών ταχυτήτων, πάντα βάζει τα παιδιά της μπροστά, δείχνοντας όλα τα χρόνια που είναι στην πρώτη γραμμή ότι η οικογένειά της είναι η χαρά και το στήριγμά της στη ζωή, στα εύκολα και στα δύσκολα. «Προτεραιότητα ήταν τα παιδιά μου όταν χώρισα, όχι η κοινωνία», ανέφερε σε δηλώσεις της χρόνια μετά το διαζύγιό της. Τα κορίτσια της, η 14χρονη Βαλέρια και η 17χρονη Λάουρα Λάτσιου, καθώς και η 7χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου, έχουν κληρονομήσει την ομορφιά της, ενώ το αγόρι της, ο 20 ετών Αγγελος Λάτσιος, είναι η αδυναμία της -πρωτότοκος γαρ- και το φιλαράκι της!Ταξιδεύουν μαζί, κολυμπούν ώρες στη θάλασσα τα καλοκαίρια και κοιμούνται τα βράδια αγκαλιά… Η Κατερίνα Καραβάτου είναι «αυτοκόλλητη» με τον 6χρονο Αρίωνα, που είναι μικρός ακόμα και της έχει μεγάλη αδυναμία, ενώ η μεγαλύτερη κόρη της, η 12χρονη Αέλια, είναι το… κορίτσι του μπαμπά της, Κρατερού Κατσούλη. Μάλιστα, όταν πριν από μερικούς μήνες νόσησαν όλοι από κορονοϊό και εκείνη το πέρασε πιο βαριά, τα βλαστάρια της τη βοήθησαν πολύ -πρακτικά και ψυχολογικά-, με την ίδια να δηλώνει ευθαρσώς (και δικαίως): «Η μεγαλύτερη τρέλα μου είναι τα παιδιά μου»!

Η 7χρονη μοναχοκόρη της είναι «παιδί του έρωτα» με τον Αντώνη Ρέμο και η απόλυτη προτεραιότητα της Υβόννης Μπόσνιακ. Τώρα που πηγαίνει στο σχολείο, μαζί κάνουν τα μαθήματά της, παίζουν τις πρώτες νότες στο πιάνο (με την καθοδήγηση του μπαμπά), πηγαίνουν για shopping, αλλά και για beauté στο κομμωτήριο, ενώ τη μέρα της «Γιορτής της Μητέρας» ο μπαμπάς μαζί με την Ελένη φτιάχνουν flammkuchen, μια λεπτή και τραγανή γερμανική πίτσα, αγαπημένη συνταγή της μαμάς!Της φτιάχνουν φαγητό στο σπίτι, ζωγραφίζουν στο σαλόνι και της κάνουν μια αγκαλιά λίγο πριν κοιμηθούν. Η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνει τα φιλιά και τα λόγια αγάπης των 4 παιδιών της και δίπλα τους νιώθει πλήρης. Η 14χρονη Αναστασία, ο 11χρονος Αλέξανδρος, η 9χρονη Αριάδνη και ο 6χρονος Απόλλωνας της χαρίζουν καθημερινά όλο τον… κόσμο! Γι’ αυτό δεν δίστασε να αφήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ για μια άλλη (πιο σπουδαία) καριέρα, αυτήν της μαμάς! «Θέλω να είμαι κοντά στα παιδιά μου», λέει και δέχεται χιλιάδες φιλιά από εκείνα, που σπεύδουν μαζί με τον μπαμπά τους, Σάκη Ρουβά, να της κάνουν το πολυτιμότερο δώρο!

hlektragr

Recent Posts

Λαμία: Κάηκαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας που εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ μετέβησαν στον Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας,…

4 ώρες ago

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική – Μεγάλη νίκη του ΑΟ Λουτράκι με αντίπαλο τον Παναυπλιακό

Η ομάδα του Παντελή Κολιάκου νίκησε τον Παναυπλιακό με 1-0 και συνεχίζει να ονειρεύεται την…

4 ώρες ago

Super League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

4 ώρες ago

Έρχεται το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Loutraki

  To Taste of Loutraki -The Corinthian Food Festival, ένα φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή…

16 ώρες ago

Κορινθία: Παίζοντας «Τα μυστικά του Οφέλτη» για τη Διεθνή Ημέρα των Μουσείων

    H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων την Κυριακή 19 Μαΐου…

16 ώρες ago

Ηλεκτροκίνηση στη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη

Εξελίσσεται βάσει του σχεδιασμού της ΕΡΓΟΣΕ, η υλοποίηση του σημαντικού σιδηροδρομικού έργου της ηλεκτροκίνησης στη…

16 ώρες ago