LIFESTYLE

Σοκάρει η Άμπερ Χερντ: «Ο Τζόνι έγραφε χυδαία μηνύματα στους τοίχους με τα ούρα και το αίμα του»

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Χθες Πέμπτη (5/5), η Άμπερ Χερντ συνέχισε την σοκαριστική της κατάθεση στο δικαστήριο για τα όσα φέρεται να υπέστη στα χέρια του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ.

 

Η Χερντ εξιστόρησε ξανά το περιστατικό, κατά το οποίο ο Ντεπ της είχε επιτεθεί σεξουαλικά με ένα μπουκάλι αλκοόλ. Σύμφωνα με την 36χρονη, ο σύζυγός της ζήλευε τρομερά την ίδια και τους συμπρωταγωνιστές της, με αποτέλεσμα να ξεσπάει εναντίον της, κάθε φορά που ανησυχούσε ότι η Χερντ τον απατά.

Εκείνο το βράδυ, είπε η ηθοποιός, ο Ντεπ τα είχε «βάλει» με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον και τον Έντι Ρέντμεϊν, συμπρωταγωνιστές της Χερντ σε μια παραγωγή.

«Κάποια στιγμή βρέθηκε από πάνω μου, ούρλιαζε “Σε μισώ, κατέστρεψες τη γα….ένη ζωή μου”», κατέθεσε η Χερντ. «Ήμουνα πάνω σε έναν πάγκο, με κρατούσε από τον λαιμό και ήταν από πάνω μου. Ένιωθα μια πίεση στα γεννητικά μου όργανα – ήταν σαν να μου έριχνε μπουνιές. Κοίταξα γύρω μου και είδα ένα σωρό άδεια μπουκάλια από αλκοόλ, κάποια σπασμένα. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν “Μακάρι το μπουκάλι που είναι μέσα μου να μην είναι σπασμένο”», είπε η εμφανώς ταραγμένη Χερντ.

Η ηθοποιός περιέγραψε τα όσα ακολούθησαν το σοκαριστικό συμβάν. Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο Ντεπ χρησιμοποίησε το σκισμένο της νυχτικό για να τυλίξει κομμάτια ωμού κρέατος και έγραφε χυδαία μηνύματα στους τοίχους του σπιτιού με το αίμα του. Η Χερντ εξήγησε ότι το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ, για το οποίο ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ευθυνόταν η 36χρονη, στην πραγματικότητα είχε προκύψει από το περιστατικό με το μπουκάλι.

Ο Ντεπ είχε βγει στην συνέχεια από το σπίτι, συνεχίζοντας να γράφει χυδαία μηνύματα στους τοίχους, αυτή τη φορά με τα ούρα του.

«Οι σεκιουριτάδες του με κοίταξαν κάποια στιγμή και γέλασαν, προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί αστείο. Ήταν σαν να προσπαθούσαμε να μαζέψουμε ένα άγριο ζώο, με το πέος του έξω από το παντελόνι του», ανέφερε η Χερντ, η οποία έχει πολλές φορές υποστηρίξει πως για την συμπεριφορά του Ντεπ ευθυνόταν, σε μεγάλο βαθμό, η εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το δικαστήριο είδε φωτογραφίες ενός ημιλιπόθυμου Ντεπ, τις οποίες είχε τραβήξει η Χερντ, καθώς ήθελε να έχει αποδείξεις, σε περίπτωση που εκείνος αρνιόταν μετά ότι είχε πάθει πάλι «μπλακ άουτ» όντας μεθυσμένος.

«Δεν θα το θυμόταν, ή θα το αρνιόταν. Δεν υπήρχε κανείς να με στηρίξει, ήταν ο λόγος μου εναντίον του δικού του και των υπαλλήλων του», εξήγησε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στα περιστατικά ζήλειας, η Χερντ αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της μισούσε το γεγονός ότι εκείνη συμπρωταγωνιστούσε με τον Τζέιμς Φράνκο σε μια ταινία.

«Με αποκαλούσε συνέχεια “τσούλα” και με ρώταγε τι κάναμε στις σκηνές με τον Τζέιμς, αν ο Τζέιμς μου έκανε αυτό και εκείνο και αν μου άρεσε…σε μια πτήση από τη Βοστώνη προς το Λος Άντζελες, με κλώτσησε στην πλάτη, αποκαλώντας με πάλι “τσούλα”», είπε.

Στην ίδια πτήση, ο Ντεπ είχε κλειδωθεί στο μπάνιο όπου, σύμφωνα με τη Χερντ, λιποθύμησε. Η Χερντ έβαλε να παίξει μια ηχογράφηση από την πτήση, στην οποία ο 58χρονος ηθοποιός ακούγεται να ουρλιάζει.

Όσον αφορά τις προσπάθειες αποτοξίνωσης, στις οποίες είχε προβεί ο Ντεπ όσο οι δυο τους ήταν ακόμη ζευγάρι, η Χερντ είπε ότι «δεν είχαν πάει καλά».

«Οι γιατροί ήθελαν να είμαι στο πλευρό του. Μια μέρα με χαστούκισε, ενώ ταυτόχρονα έκλαιγε», είπε. «Δεν θα έπρεπε να ήμουν εκεί, δεν ξέρω πώς να βοηθήσω κάποιον να αποτοξινωθεί. Ήταν μια κόλαση».

Μετά από το δεύτερο μέρος της κατάθεσης της ηθοποιού, το δικαστήριο διέκοψε για 10 ημέρες, αφήνοντας στους ενόρκους καιρό να σκεφτούν τα όσα άκουσαν, προτού οι δικηγόροι του Ντεπ προχωρήσουν σε εξέταση της Άμπερ Χερντ.

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

13 ώρες ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

14 ώρες ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

15 ώρες ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

15 ώρες ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

15 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

16 ώρες ago