LIFESTYLE

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις – «Την ανάγκαζε να κάνουν σεξ, έψαχνε το σώμα της για κοκαΐνη»

Η δικαστική διαμάχη των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ συνεχίζεται και μαζί της συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια σοκαριστικές αποκαλύψεις για την μεταξύ τους σχέση, καθώς οι δύο πρώην σύζυγοι κατηγορούν ο ένας τον άλλο για συστηματική κακοποίηση. Στο πιο πρόσφατο «επεισόδιο» της πολύκροτης δίκης, μια ψυχολόγος, μάρτυρας υπέρ της Άμπερ Χερντ, περιέγραψε τις σοκαριστικές εμπειρίες σεξουαλικής βίας που φέρεται να βίωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Τζόνι Ντεπ.

 

Η δρ. Χιουζ, που εξειδικεύεται στην ενδοοικογενειακή βία, εξήγησε ότι οι γυναίκες πολλές φορές εμπλέκονται σε σχέσεις που αρχικά μοιάζουν υγιείς, ωστόσο, με το πέρασμα του καιρού οι σύζυγοί τους δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο.

Αντίθετα με μια άλλη ψυχολόγο, που κατέθεσε προ ολίγων ημερών υπέρ του Ντεπ, η δρ. Χιουζ διέγνωσε ότι η Χερντ πάσχει από μετατραυματικό στρες μετά την σχέση της με τον Ντεπ, εξαιτίας της ενδοοικογενειακής βίας που υπέστη.

Η Χιουζ εξήγησε ότι η διάγνωσή της βασίστηκε στην εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας, σε προσωπικές συνεντεύξεις που είχε με την Χερντ, συνολικής διάρκειας 22 ωρών, και σε συζητήσεις που είχε με τους γιατρούς και τη μητέρα της 36χρονης, προτού εκείνη φύγει από τη ζωή.

Η ψυχολόγος περιέγραψε με λεπτομέρειες σκηνές σεξουαλικής βίας, που φέρεται να υπέστη η Άμπερ Χερντ στα χέρια του Τζόνι Ντεπ. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι όταν ο Ντεπ «ήταν μεθυσμένος ή “φτιαγμένος”, πετούσε τη Χερντ στο κρεβάτι, της έσκιζε το νυχτικό και προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της».

«Την εξανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν τρυφερές στιγμές, ήταν στιγμές επιβολής», επεσήμανε η δρ. Χιουζ.

Σε ένα άλλο περιστατικό, αφού ο Ντεπ είχε κατηγορήσει μια άλλη γυναίκα ότι την «έπεφτε» στη Χερντ, υπέβαλε τη σύντροφό του σε «σωματική έρευνα», βάζοντας τα δάχτυλά του στον κόλπο της και λέγοντας ότι έψαχνε για κοκαΐνη.

Μια άλλη φορά, σύμφωνα με τη Χιουζ, ο Ντεπ «είχε βάλει τα δάχτυλά του στον κόλπο της Χερντ» και άρχισε να τη γραπώνει βίαια ενώ βρίσκονταν μαζί στην ντουλάπα.

Ένα από τα χειρότερα επεισόδια φέρεται να έλαβε χώρα στην Αυστραλία, κατά το οποίο σημειώθηκε και ο τραυματισμός του δαχτύλου του Ντεπ, πάνω στον καυγά με τη Χερντ.

Σε εκείνο το επεισόδιο, η Χερντ ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ έβαλε ένα μπουκάλι μέσα στο σώμα της. Όπως κατέθεσε η ψυχολόγος, πάντα με βάση όσα της είπε η ηθοποιός,  ο Ντεπ «τη χτυπούσε και της έσφιγγε τον λαιμό, λέγοντας ότι τη μισεί και θέλει να τη σκοτώσει».

Εκείνη την ώρα, η Χερντ είχε χάσει επαφή με το περιβάλλον της και το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν «Θεέ μου, ελπίζω το μπουκάλι να μην είναι σπασμένο».

Η πρώην σύζυγος του Ντεπ είχε περιγράψει στη ψυχολόγο της και σκηνές, κατά τις οποίες ο μεθυσμένος Ντεπ την έριχνε στο κρεβάτι  προσπαθώντας να κάνει σεξ μαζί της, αλλά δεν τα κατάφερνε.

«Εάν δεν μπορούσε να αποδώσει, θύμωνε ακόμα περισσότερο μαζί της και την κατηγορούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος. Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις, η Χερντ, σύμφωνα με τη δρ. Χιουζ, είχε μελανιές και κοψίματα σε όλο της το σώμα, ενώ ένιωθε πόνο και στον κόλπο της.

Όπως αποκάλυψε επίσης η ψυχολόγος, ο Ντεπ ήταν ιδιαίτερα ζηλιάρης και κτητικός με τη σύζυγό του και απαιτούσε εκείνη να μη γυρνά γυμνές σκηνές στις ταινίες της, ενώ της είχε «απαγορεύσει» να παίζει με συγκεκριμένους συμπρωταγωνιστές. Θεωρούσε τη φιλοδοξία της νεαρής ηθοποιού κάτι αρνητικό και υποτιμούσε την καριέρα της, λέγοντάς της ότι «δεν είναι ανάγκη» να «δείχνει συνέχεια τα β…ά και τον κ.λο της».

Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρεται ότι είχε χάσει ρόλους, επηρεασμένη από τα λεγόμενα και την στάση του συζύγου της, αλλά και επειδή της ήταν δύσκολο να πηγαίνει σε οντισιόν, λόγω της κακής ψυχολογικής και σωματικής της κατάστασης. Η ψυχολόγος αναφέρθηκε μάλιστα στην περίοδο που η Χερντ συμπρωταγωνιστούσε σε μια ταινία με τον Τζέιμς Φράνκο, κάτι που είχε εξοργίσει τον Ντεπ, ο οποίος «κλώτσησε στην πλάτη» την πρώην γυναίκα του πάνω σε έναν σχετικό καυγά.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

6 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

7 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

7 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

7 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

8 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

9 ώρες ago