LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη τα βάζει και πάλι με τον Δούκα – Πόλεμος χωρίς τέλος

Η τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών, όσο φτάνει προς το τέλος, γίνεται ολοένα και πιο ανατρεπτική. Η σειρά την επόμενη εβδομάδα υπόσχεται δυνατές στιγμές, με τους ήρωες να παλεύουν με εχθρούς και φόβους.
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/04: Η αποφυλάκιση του Μεγαρίτη και του Μελέτη θα φέρει καινούργια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα, που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος. Ο Πέτρος και ο Βαρουξής καταφέρνουν να βρουν ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τους βοηθήσει στην έρευνά τους. Ο Ζάχος θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για την καριέρα του. Ο Θανάσης επιστρέφει στο σπίτι του, με την αλλαγή της συμπεριφοράς του να είναι εμφανής. Η Κορίνα υποπτεύεται τον Μπάμπη για την κλοπή των χρημάτων του Ακύλα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Ο Δούκας, βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο, μπαίνει ξανά σε σκοτεινιά μονοπάτια.
ΤΡΙΤΗ 05/04: Η Κορίνα κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι, ενώ παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον. Η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα ή όχι. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στη Βιολέτα. Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς, ενώ η Ουρανία και ο Κυριάκος βάζουν υπογραφές τέλους στον γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις από την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει τον φάκελο του Θάνου στη Μυρσίνη για να τον δώσει στον Δούκα, αλλά εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.
ΤΕΤΑΡΤΗ 06/04: Ο Λάμπρος και ο Ζάχος θα κατέβουν στην Αθήνα με την ελπίδα να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό. Η Ελένη είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα σχετικά με τις φωτιές που ξέσπασαν στις Καρυές και συγκρούεται μαζί του. Η Μυρσίνη δεν αποκαλύπτει στον Δούκα τις φωτογραφίες των ανδρών που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή, ενώ λήγει τη μυστική συνεργασία της με τον Ακύλα. Ο Σταμάτης ετοιμάζεται να το σκάσει με τα λεφτά και τον Ζαχαρία, αλλά ο γιος του θα του αλλάξει τα σχέδια. Η Ελένη παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο τόσο με τον Ακύλα όσο και με τον Δούκα. Ο Ακύλας θα προβεί σε μια αποκάλυψη που θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω στο σπίτι των Σεβαστών.
ΠΕΜΠΤΗ 07/04: Η Ελένη είναι αποφασισμένη να τα βάλει με τον Δούκα για τις Καρυές, παρά την απροθυμία όλων. Τι θα κάνει όμως αν δεχτούν, τελικά, την πρόταση του Δούκα; Η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί και ζητά από τη Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν. Ο Ακύλας αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργασία του με τη Μυρσίνη, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλους, με μόνο σύμμαχο τον Μελέτη. Ο Κυριάκος δεν συμμερίζεται την ταραχή της Βιολέτας για τα λεφτά που χάθηκαν, ενώ το χωριό συνεχίζει να γράφει γράμματα στην Αρχιεπισκοπή για να βοηθήσει τον παπα-Γρηγόρη.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι : Έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Θεοδοσίας Χατόγλου

''Εν μέσω ετοιμασιών για την έκθεση ζωγραφικής " ΜΗΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ " στο Beau…

4 ώρες ago

«Ιπτάμενο» πλοίο φαινόταν από την ακτή – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που προκάλεσε την εικόνα

«Ιπτάμενο» πλοίο στα ανοιχτά της Κύμης – Τι είναι το φαινόμενο Fata Morgana που το…

5 ώρες ago

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

7 ώρες ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

7 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

7 ώρες ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

8 ώρες ago