LIFESTYLE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύματα θλίψης και οργής από την εγχώρια σόουμπιζ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης, και της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την κόρη της Τζωρτζίνα. Όλος ο κόσμος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή και τη θλίψη του, όπως και οι εκπρόσωποι της εγχώριας σόουμπιζ.

 

Οι επώνυμες, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα με την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου μάλιστα να κάνει μία εξομολόγηση ψυχής.

Ελένη Φουρέιρα

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

Ρούλα Κορομηλά

«Νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!»…

Μαρίνα Ασλάνογλου

«Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου! Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι! Και πόσες προσπαθούν ακόμα… Και αυτή η μάνα σκότωσε τα τρία της παιδιά… Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους».

Σίσσυ Χρηστίδου

«Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κι ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω… Τι κοινωνία είμαστε… Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ».

Eλεονώρα Μελέτη

«Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της… Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη “μητέρα”, η λέξη “κόρη” και η λέξη ¨”δολοφονία”. Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα. Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη».

hlektragr

Recent Posts

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

10 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

10 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

10 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

10 ώρες ago

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία…

10 ώρες ago