LIFESTYLE

Τι φέρνει σε όλα τα ζώδια η αποψινή Πανσέληνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα

Στο φως της Πανσελήνου υψώνεται ένας ουράνιος χαρταετός φτιαγμένος με πλανήτες θεών και όνειρα ανθρώπων!

Η Πανσέληνος του Μάρτη δίνει φτερά στα όνειρα και μεταμορφώνει μέσα από μια δυνατή φωτιά τη ζωή των 12 ζωδίων.

 Το μήνυμα της Πανσελήνου: Η μάχη σε ένα σκοπό αναγεννά και θυμίζει πώς άρχισαν όλα. Η αφοσίωση σε ένα όνειρο οδηγεί στην απελευθέρωση του παλιού και την αναγέννηση του δικού σας δρόμου ζωής.

Οι πλανήτες πολλές φορές φτιάχνουν σχηματισμούς στον ουρανό που μας θυμίζουν διάφορες μορφές και δίνουν νέο νόημα στην έκφραση της ενέργειάς τους στη Γη. Η Πανσέληνος στις 18 Μαρτίου -με ισχυρή επιρροή τρεις μέρες πριν και μετά- στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου φτιάχνει έναν μαγικό σχηματισμό, ένα χαρταετό, με τον Ηλιο, τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Ερμή στο τέλος των Ιχθύων, σε αντίθεση με την πανίσχυρη Σελήνη στο 27ο της Παρθένου, το πεπρωμένο, τον Βόρειο Δεσμό, και τον Πλούτωνα να κρατούν τις ισορροπίες και να προκαλούν μεταμορφωτικές αλλαγές.

Αυτή η ξεχωριστή Πανσέληνος -δύο μέρες πριν την εαρινή ισημερία- οδηγεί στη σύγκρουση για την αποκάλυψη της αλήθειας, στην απελευθέρωση και στον ερχομό της άνοιξης της ζωής. Η ενέργεια θα ανανεωθεί και το ταξίδι της ζωής θα ξαναβρεί τη χαμένη του πυξίδα. 

Οι μέρες συνεχίζουν να πιέζουν ηγέτες και καλλιτέχνες ως τις 19 Μαρτίου…

Χωρισμοί και σκάνδαλα στην πολιτική και την Τέχνη κλονίζουν την κοινή γνώμη.

Κριός

Ολοκληρώνετε έναν κύκλο στην καριέρα και την καθημερινότητά σας. Φροντίστε την ψυχολογία και την υγεία σας πετώντας περιττές υποχρεώσεις που σας πιέζουν. Υιοθετήστε νέες, πιο υγιεινές συνήθειες, για να ξαναβρείτε την ενέργεια και τη διάθεση στην καθημερινότητά σας.

Ταύρος     Προκαλούνται εντάσεις, διεκδικήσεις και ανατροπές στις επαγγελματικές σχέσεις και συνθήκες. Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα είναι η δημιουργία και η επίτευξη των στόχων σας μαζί με φίλους ή μια ομάδα ατόμων με κοινές ιδέες.

Δίδυμοι  Η Πανσέληνος σας δίνει τη δυνατότητα να ξαναβρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στην πίεση επαγγελματικών και κοινωνικών θεμάτων και στις ανάγκες για φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας.

Καρκίνος       Η Πανσέληνος ενεργοποιεί σημαντικά μελλοντικά σχέδια και στόχους μέσα από την επικοινωνία, αλλά και διλήμματα και αμφιβολίες. Μην καθυστερήσετε να δράσετε και να εκφράσετε σκέψεις για μελλοντικά σχέδια.

Λέων      Η Πανσέληνος προκαλεί αναθεωρήσεις και αλλαγές, και φέρνει έκτακτες οικονομικές υποθέσεις. Μυστικά και δυνατά συναισθήματα αποκαλύπτονται κάτω από το φως της.

Παρθένος    Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες-μέρες του δικού σας ζωδίου. Αποφασίζετε ριζικές αλλαγές για να ανανεώσετε ή και να τελειώσετε ένα όνειρο ή μια σχέση σας.

Ζυγός     Στοχεύετε στις φιλοδοξίες σας. Περνάτε μια ψυχολογική και συναισθηματική αναταραχή για να πετύχετε τις επιθυμίες σας σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σκορπιός      Η Πανσέληνος ευνοεί και φωτίζει ένα ερωτικό σκηνικό και σας φέρνει πιο κοντά σε στόχους και επιθυμίες με τη δύναμη της επικοινωνίας και των ικανοτήτων σας.

Τοξότης     Αντιμετωπίζετε προκλήσεις στην καριέρα σας για να αναγνωριστεί η αξία σας σε πρακτικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Για λόγους επαγγελματικούς και οικονομικούς μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειάς σας ή ακόμα και σε μία αλλαγή σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης.

Αιγόκερως   Στοχεύετε ψηλά και πετυχαίνετε. Η Πανσέληνος του Μάρτη ανανεώνει και αλλάζει την ενέργειά σας για να πετύχετε ευκαιρίες και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

Υδροχόος     Η οικονομική ασφάλεια και η συναισθηματική σταθερότητα, το να νιώσετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σας επαγγελματικά αλλά κυρίως προσωπικά ενεργοποιούνται από αυτή την Πανσέληνο και σας οδηγούν σε αλλαγές και αποφάσεις. Οικονομικές, φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις σας απασχολούν.

Ιχθύες   Η Πανσέληνος του Μαρτίου σας αφορά μιας και συμμετέχει και το δικό σας ζώδιο στη μάχη αλλά και στην αλληλοσυμπλήρωση των ιδεών, των στόχων, των ονείρων σας με την πραγματικότητα, δηλαδή επαγγελματικά και καθημερινά ζητήματα που πρέπει να αλλάξετε για να ξαναβρείτε την πορεία σας.

hlektragr

Recent Posts

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher

Ξεκινά αύριο (29.4.2024) Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 11:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων…

4 ώρες ago

Αττική Οδός: Τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο – Καθυστερήσεις έως την έξοδο για Λαμία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Δημοκρατίας στο ρεύμα προς…

5 ώρες ago

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός στην Κοζάνη που ήπιε φυτοφάρμακο

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, προκειμένου να μεταφερθεί φάρμακο-αντίδοτο στην…

5 ώρες ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

6 ώρες ago

Πασχαλινή Συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου την Κυριακή 28 Απριλίου

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου, στο δρόμο προς την κορύφωση του Θείου Πάθους τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρουσιάζει…

6 ώρες ago

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου «Πάσχα 2024- Καλαμάτα»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με πολλές συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου…

7 ώρες ago