LIFESTYLE

Σασμός spoiler: Η σχέση Βασιλικής και Μαθιού δοκιμάζεται ξανά

Καθηλώνει καθημερινά στον ALPHA και, όσο φτάνουμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου, οι εξελίξεις στον Σασμό αναμένονται καταιγιστικές.

 

Δευτέρα 21/03: Μια σειρά από εκπλήξεις έρχεται να ανατρέψει τις ζωές όλων. Συγκεκριμένα, ενώ η Μαρίνα υποδέχεται την Ασπα στα Γιάννενα, η Αργυρώ ακούει τη βαθιά εξομολόγηση του Σταύρου για την τραγική στιγμή που του καθόρισε τη ζωή. Οι δυο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά. Κι ο Αντώνης, όμως, καλείται να διαχειριστεί μια οδυνηρή αποκάλυψη. Ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το «καρφί» που τόσο καιρό είχαν ανάμεσά τους… Καθώς ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό, έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων. Ο Μαθιός είναι έτοιμος να του μιλήσει για την αγάπη που τρέφει για τη Βασιλική.

Τρίτη 22/03: Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει μετέωρος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Ασπα στα Ζαγοροχώρια. Η Καλλιόπη θα έχει μια αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου, που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο.

Τετάρτη 23/03: Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Θα δεχτεί, τελικά, τη σχέση τους; Ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική. Η Αργυρώ και η Ασπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ξανά τον Καραπάνο. Ενα δώρο θα ξυπνήσει στη Μαρίνα μνήμες του παρελθόντος. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης θα έχει μια απρόσμενη συνάντηση, που θα τον κάνει να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος φόβος του είναι διαρκώς παρών και απειλητικός.

Πέμπτη 24/03: Η Αργυρώ αποκαλύπτει όλο το παρελθόν της και διηγείται την ιστορία της στον Σταύρο. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Ομως, και η Μαρίνα εξομολογείται στον Αντώνη, ενώ μία μεγάλη ανατροπή περιμένει την Ασπα… Μία έκπληξη που θα ομορφύνει για λίγο τις ζωές όλων τους. Ο Αστέρης, από την άλλη, αποκτά μία φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του, ενώ ο Καραπάνος πιάνεται ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο Γεράσιμος. Καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρνά στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση.

hlektragr

Recent Posts

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Τι αναφέρει η ΕΛ. ΑΣ. για την υπόθεση «Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του…

12 ώρες ago

Βόλος: Ανατίναξαν ATM και πήραν σημαντικό χρηματικό ποσό

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν ATM της Εθνικής Τράπεζας, στις Αλυκές του Βόλου,…

13 ώρες ago

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του Υπουργείο Εσωτερικών

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του ΥΠΕΣ κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ο αρμόδιος διευθυντής. Σύμφωνα…

13 ώρες ago

Τα Δημοτικά σχολεία Ξυλοκέριζας & Αγ.Βασιλείου συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία»

Το Πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» απευθύνεται σε ολόκληρη την σχολική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους στις…

15 ώρες ago

Τροπολογία στον Οικοδομικό Κανονισμό: Ο συντελεστής δόμησης θα ορίζει το επιπλέον ύψος στα κτίρια

Κατατέθηκε επίσημα στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ που αφορά στον εξορθολογισμό της χρήσης των…

15 ώρες ago

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

H καρδιά του αγροτικού κόσμου «χτύπησε» στην 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την…

15 ώρες ago