LIFESTYLE

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης απαρνείται τη μητέρα του – Η νέα ζωή της Αργυρώς

Οι φανατικοί της σειράς του ALPHA, Σασμός, θα καθηλωθούν την ερχόμενη εβδομάδα με επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα.

 

Δευτέρα 14/03: Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη από αυτήν την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση. Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει. Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Η Αργυρώ και η Μαρίνα φτάνουν στα Ιωάννινα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούργια αρχή στη ζωή τους. Ο Αντώνης οργανώνει με τον Γεράσιμο το σχέδιο προσέγγισης του Καραπάνου. Η Στέλλα και ο Μαθιός αναζητούν απεγνωσμένα τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρη. Ο Αστέρης έρχεται πιο κοντά με τον Καραπάνο στη φυλακή. Στο χωριό, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπον την Καλλιόπη.

Τρίτη 15/03: Ο Αστέρης μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει με τη μητέρα του. Οι πρώτες μέρες της καινούργιας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους. Οσο ο Μαθιός ψάχνει να βρει τη γυναίκα που κρατά στο χέρι της τη σωτηρία του Αστέρη, εκείνος καλεί την Καλλιόπη για μια συνάντηση που θα δώσει οριστικό τέλος στην κυριαρχία της πάνω του. Ο Γεράσιμος, από την άλλη, συναντά για πρώτη φορά τον Καραπάνο. Καθώς η πόρτα της φυλακής κλείνει οι δύο άντρες βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλον.

Τετάρτη 16/03: Η γνωριμία της Αργυρώς με τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος τη βοηθάει στις ερημιές. Μια σχέση εμπιστοσύνης γεννιέται στα Ιωάννινα. Η Καλλιόπη δεν μπορεί να χωνέψει ότι την απαρνήθηκε ο γιος της. Ο αδελφός του Σταύρου, Βαγγέλης, μπλέκει άσχημα, ενώ η Μαρίνα γνωρίζει τη Δέσποινα. Μια φιλία δημιουργείται μεταξύ των δύο χαροκαμένων γυναικών. Η Θοδώρα λέει στην Αννα ότι η φίλη του Μανόλη, η Κλαίρη, είναι τυφλή. Πώς θα το πάρει ο Παντελής όταν το μάθει; Ο Μαθιός προσπαθεί να βρει τα ίχνη της Σεμίνας για να μαζέψει στοιχεία για την αθώωση του αδελφού του.

Πέμπτη 17/03: Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να μαλακώσει την οργή της; Ο Γεράσιμος, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικανού, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ηρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της Αστυνομίας; Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Ασπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου.

ΣΕ BOX
Σταύρος Πανταζής (Γιώργος Χριστοδούλου)
Ο Σταύρος έχει ένα εργαστήριο μαζί με τον αδελφό του, Βαγγέλη. Είναι καλλιτέχνες στην αργυροχοΐα και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Τα τελευταία χρόνια από οικονομικής άποψης δεν πάνε καλά, αλλά προσπαθούν με… νύχια και με δόντια να κρατήσουν το εργαστήριο. Ο Σταύρος θα βρει την Αργυρώ στη χειρότερη φάση της: Απογοητευμένη και προδομένη, έχει φύγει από την Κρήτη, έχει χάσει την πίστη της στους ανθρώπους και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Εκείνος θα την ερωτευθεί, θα την αγαπήσει βαθιά, θα τη βοηθήσει, με πολλή υπομονή, τρυφερότητα και αγάπη, να επουλώσει τα τραύματά της από τον θάνατο του αδελφού της και την προδοσία του Αστέρη.

Βαγγέλης Πανταζής (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)
Ο Βαγγέλης είναι ο αδελφός του Σταύρου. Εχει το πάθος της χαρτοπαιξίας, χρεώνεται διαρκώς και δημιουργεί προβλήματα. Τα δύο αδέλφια είναι βαθιά συνδεδεμένα: Ο Σταύρος δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ ότι ο αδελφός του του έσωσε, όταν ήταν μικρός, τη ζωή, σε μια πυρκαγιά. Εκεί τραυματίστηκε ο Βαγγέλης, που από τότε έχει μια αναπηρία.

Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη)
Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νέου (Πέτρος και αυτός) που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δύο γυναίκες (Μαρίνα, Αργυρώ). Αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τη Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη, αδελφή της μητέρας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια. Αυστηρή και στοργική, στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

hlektragr

Recent Posts

Φόρος εισοδήματος: Άμεσες πληρωμές για τις επιστροφές φόρων

Συνολικά αλλάζει το «τοπίο» γύρω από τον φόρο εισοδήματος, με την εφαρμογή του νέου Κώδικα Φορολογικής…

9 λεπτά ago

Αυστηρά πρόστιμα για ακαθάριστα οικόπεδα – Σε κατάσταση συναγερμού η κυβέρνηση ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σήμα κινδύνου με αφορμή το μητρώο δήλωσης καθαρισμού ακαλύπτων χώρων εξέπεμψε η ΠΟΜΙΔΑ, καθώς εκκρεμεί και η έναρξη…

59 λεπτά ago

Στους Αγίους Θεόδωρους ανοίγει το πρώτο πρατήριο υδρογόνου της χώρας

  Στα τέλη του έτους αναμένεται ότι θα λειτουργήσει στην Ελλάδα ο πρώτος σταθμός ανεφοδιασμού…

2 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

3 ώρες ago

Συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Λουζιώτη στην Διευρυμένη Δ.Ε. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στη Χίο

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης συμμετείχε στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης…

3 ώρες ago

Σαν σήμερα 30 Απριλίου

311: Ο αυτοκράτορας Γαλέριος Βαλέριος Μαξιμιανός εκδίδει διάταγμα, με το οποίο η χριστιανική θρησκεία αναγνωρίζεται…

4 ώρες ago