Categories: LIFESTYLE

Η Μέγκαν Τρέινορ δωρίζει 100.000 δολάρια στο Childhood Cancer Foundation

Ενώ η ιδρύτρια του οργανισμού παρουσίαζε τις δράσεις της στον τηλεοπτικό αέρα, δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη από την τραγουδίστρια

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς φέτος για την χορεύτρια Τζότζο Σίουα (JoJo Siwa) και το Childhood Cancer Foundation.

Παρουσιάζοντας ως φιλοξενούμενη οικοδέσποινα το «The Ellen DeGeneres Show» κατάφερε να έχει μία από τις μεγαλύτερες δωρεές για το ίδρυμά της από τη φίλη της τραγουδίστρια Μέγκαν Τρέινορ (Meghan Trainor).

«Παρακολουθώ την εκπομπή σου κάθε μέρα, αλλά παρακολούθησα το επεισόδιο όπου μιλάς για το Ίδρυμα JoJo Siwa Childhood Cancer Foundation και σε λατρεύω. Έχω γνωρίσει πολλούς θαυμαστές που το περνούν αυτό με τα μέλη της οικογένειάς τους. Είναι πολύ δύσκολο, και γι’ αυτό, σε εκτιμώ τόσο πολύ γι αυτό που κάνεις, και είμαι πολύ περήφανη για σένα και σε λατρεύω και θα ήθελα να κάνω μία δωρεά», είπε η Μέγκαν.

Στη συνέχεια, παρουσίασε στη Σίουα μια τεράστια επιταγή ύψους 100.000 δολαρίων, που έκανε τη νεαρή χορεύτρια να βάλει τα κλάματα. «Δεν κλαίω, το ορκίζομαι», είπε.
«Έχουν περάσει 12 ώρες από τότε που έκλαψα, αλλά αυτό σημαίνει τόσα πολλά. Ευχαριστώ! Αυτό θα βοηθήσει τόσα πολλά παιδιά. Δεν είχα ιδέα γι ‘αυτό, είμαι τόσο ξαφνιασμένη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δωρεά που είχαμε μέχρι τώρα στη φιλανθρωπική οργάνωση» συνέχισε η Σίουα.

Η Τζότζο ξεκίνησε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση νωρίτερα αυτό το μήνα, εξηγώντας ότι ήταν «κάτι που ήθελα να δημιουργήσω εδώ και ΧΡΟΝΙΑ».

«Σε όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στη δημοσιότητα, έχω γνωρίσει εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από τον παιδικό καρκίνο και κάθε ένα από αυτά έχει ένα κομμάτι από την καρδιά μου!» έγραψε στην ανακοίνωση.

«Δουλεύω για τη δημιουργία αυτού του ιδρύματος για να βοηθήσω τα παιδιά που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο να έχουν μια καλύτερη ζωή, θέλω να ξαναφτιάξω δωμάτια νοσοκομείων, να τα πάω ταξίδια στη Disney, να εκπλήξω ένα ολόκληρο παιδιατρικό νοσοκομείο με νέες αίθουσες παιχνιδιού, οτιδήποτε για να δεις απλά τα παιδιά να χαμογελούν!» πρόσθεσε ο Σίουα. «Θα χρησιμοποιήσω επίσης αυτό το ίδρυμα για να κάνω δωρεά σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τον παιδικό καρκίνο για να βοηθήσω καλύπτοντας το κόστος των πάντων», έγραψε.

hlektragr

Recent Posts

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Κορινθία – Συνελήφθησαν 8 άτομα

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -8- άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών…

5 ώρες ago

Δώρο Πάσχα: Πως υπολογίζεται on line με ειδική εφαρμογή – Έως την Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

Η Γ.Σ.Ε.Ε. και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) μέσα από μια…

5 ώρες ago

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher

Ξεκινά αύριο (29.4.2024) Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 11:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων…

5 ώρες ago

Καιρός Πάσχα: Δύο τα σενάρια – Τι να περιμένουμε Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα

Ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, κάνει λόγο για δύο επικρατέστερα σενάρια για τον καιρό του Μεγάλου…

5 ώρες ago

Ενημέρωση για τις αγροτοδασικές πυρκαγιές του τελευταίου 24ωρου

Από Ω/18:00/27-04-2024 έως Ω/18:00/28-04-2024 εκδηλώθηκαν 29 αγροτοδασικές πυρκαγιές. Από αυτές, οι 26 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο…

8 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

9 ώρες ago