καιρος

Ο καιρός σήμερα 2/12/2022

Βροχές και καταιγίδες μέχρι τις πρωινές ώρες κυρίως στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στην υπόλοιπη χώρα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, στην Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες προοδευτικά έως το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα αποκτήσουν τοπικό χαρακτήρα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων πολύ τοπικού χαρακτήρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 14, στην Ήπειρο από 4 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 18-20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο ΚεντρικόΑνατολικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις 2-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

hlektragr

Recent Posts

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής ανεγνώσθησαν σήμερα στον Μοναστηριακό και Πατριαρχικό Ναό των Αγίων…

7 ώρες ago

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Τελετή του Αγίου Φωτός – Πώς θα μεταφερθεί στην Ελλάδα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας θα σταλεί…

8 ώρες ago

3 τόνοι κρέατα και 8 τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει της εορτής του Πάσχα

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024,…

8 ώρες ago

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου τελέστηκε κι εφέτος το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου…

8 ώρες ago

Μεγάλη Παρασκευή: Ημέρα κατάνυξης και θρήνου – Κορυφώνεται σήμερα το Θείο Δράμα

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ίσως η πιο φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς κορυφώνεται…

8 ώρες ago

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο, μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στους δρόμους της Αττικής, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των…

9 ώρες ago