Το Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρό άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 22, στην Ήπειρο από 5 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 24-25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ, αλλά προοδευτικά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Ο υδράργυρος αναμένεται να φθάσει την Κυριακή έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου στις Σέρρες και έως τους 28 βαθμούς στα Τρίκαλα όπως και σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Σήμερα ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο με τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά στα φαινόμενα, με τις βροχές αρκετά περιορισμένες.

Ο καιρός με μια ματιά

-Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα ανατολικά

-Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως από το Σαββατοκύριακο και μετά

-Οι βοριάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

13 ώρες ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

22 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

23 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

23 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

1 ημέρα ago