Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Την απειλούσε» – Τι καταγγέλουν φίλοι της άτυχης γυναίκας

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το διπλό φονικό της 43χρονης Φωτεινής-Σβετλάνα και ενός 42χρονου φαρμακοποιού.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, φίλοι του θύματος αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χωρίσει εδώ και καιρό με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας.

O πρώην σύντροφός της, αλβανικής καταγωγής, όπως λένε φίλοι της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο, ήταν βίαιος. Μάλιστα, την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της πως δεν θα της επιτρέψει να έχει άλλον άνδρα στη ζωή της. «Η εμένα ή κανέναν» είναι η χαρακτηριστική φράση του, όπως προκύπτει από το φιλικό περιβάλλον της 43χρονης.

Μάλιστα η γυναίκα είχε συνάψει δεσμό με τον φαρμακοποιό πριν λίγες εβδομάδες. Σχεδίαζαν να πάνε εκδρομή σε κοντινό προορισμό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στο εξοχικό σπίτι της στο Φλάμπουρο.

Η Φωτεινή σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, ο οποίος διατηρεί μεσιτικό γραφείο, είχε αγοράσει οικόπεδο από τον ίδιο, στη Λίμνη Βουλιαγμένης και σχεδίαζε να χτίσει δύο μεζονέτες. Ήταν ευκατάστατη.

Αγαπούσε πολύ την 20χρονη κόρη της και έκανε σχέδια για το μέλλον της. Διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, επιχειρηματία της Μυκόνου.

Το μόνο που ήθελε, όπως λένε οι φίλοι της ήταν μια ήσυχη ζωή με έναν άνθρωπο να την αγαπά.

Έως τώρα βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, πρώην σύντροφος της γυναίκας ο οποίος εκτιμάται ότι επιτέθηκε στο ζευγάρι και τους σκότωσε με απανωτά χτυπήματα. Τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει βρεθεί από τους αρμόδιους αστυνομικούς. Οι έρευνες των αρχών στρέφονται ακόμη και στη Μύκονο, καθώς ο ύποπτος άνδρας εργαζόταν στο νησί των ανέμων περιστασιακά.

Από χθες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Ασφάλειας Κορίνθου για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του βασικού υπόπτου της διπλής δολοφονίας.

Η τοπική κοινωνία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε το στυγερό εγκλημα κατά δυο ανθρώπων που γνώριζαν αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια. Συγγενείς του άτυχου φαρμακοποιού έφτασαν χθες στο Λουτράκι και ενημερώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν. Στη συνέχεια έφυγαν και πάλι για την Βόρεια Ελλάδα όπου και διαμένουν. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη στα χέρια τους την ιατροδικαστική έκθεση που υποδεικνύει πως ο δράστης κατάφερε να δολοφονήσει αρκετά γρήγορα τα δυο άτομα και στη συνέχεια να γίνει…καπνός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

hlektragr

Recent Posts

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

6 ώρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

7 ώρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

7 ώρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

9 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

9 ώρες ago

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή, στον Π. Πατριαρχικό Ναό, η Ακολουθία του Επιταφίου…

9 ώρες ago