ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δήμος Σπάρτης: Συνάντηση εργασίας της νέας γενικής γραμματέα με στελέχη του δήμου

Συνάντηση εργασίας με τους προϊσταμένους των Δ/νσεων και των Τμημάτων του Δήμου Σπάρτης είχε η νέα Γενική Γραμματέας του δήμου Μαρία Χάντζου το πρωί της Δευτέρας 19/09 προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των υπηρεσιών.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κα Χάντζου, παρευρέθη και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Τριτάκης.

Όπως αναφέρει ο δήμος στην ανακοίνωσή του: “Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Χάντζου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου και να εκθέσει τις αρχικές διαπιστώσεις της σχετικά με θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών καθώς και να παρουσιάσει τις προτάσεις της σχετικά με τις απαιτούμενες αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε θέματα οργάνωσης, προγραμματισμού και διαχείρισης. Επισημάνθηκε ότι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου θα πρέπει να προχωρήσει η απλούστευση των διαδικασιών, η σωστή κατανομή του προσωπικού και η αλλαγή του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου ώστε να μην υπάρχουν αλληλοεπικαλύψεις και ασάφειες, με ορισμό Ομάδας εργασίας Διευθυντών-Προϊσταμένων και του Συλλόγου Εργαζομένων.

Τόνισε επίσης ιδιαίτερα την εφαρμογή του νόμου από τις Υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών.

Η Γενική Γραμματέας απευθυνόμενη στα στελέχη του Δήμου δήλωσε πως προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία και τόνισε ότι η πόρτα του γραφείου της θα είναι ανοικτή για όλους για την από κοινού επίλυση όλων των ζητημάτων.

Ο αντιδήμαρχος κ. Τριτάκης ζήτησε να υπάρξει στενότερη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών σε σημαντικά θέματα όπως για παράδειγμα στο θέμα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η δημοτική αρχή αναφορικά με θέματα στελέχωσης και στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης”.

hlektragr

Recent Posts

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

21 λεπτά ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα…

1 ώρα ago

Κόρινθος: Τα οινοποιεία της Πελοποννήσου αφήνουν ξανά «Ανοιχτές Πόρτες»

  Το Σάββατο 18 Μαΐου και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις…

2 ώρες ago

Σαν σήμερα 18 Μαΐου

1828: Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων, Μουσταφά Πασάς, με 8.000 πεζούς και 300 ιππείς, προσβάλλει…

3 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2024 είναι των Αγίων Ιουλίας Φαεινής και Γαλατείας. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι…

3 ώρες ago

Εορτασμός 203ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι 

Ο Δήμος Τρίπολης, η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου και ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών, έχουν την τιμή να…

4 ώρες ago