ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Από φάουλ σε φάουλ ο δήμαρχος Κορινθίων: Άλλα του είπαμε, για άλλα μας απάντησε!

Η καλλιέργεια εντυπώσεων φαίνεται πως είναι το αγαπημένο… σπορ του δημάρχου Κορινθίων, κ. Βασίλη Νανόπουλου, αφού σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα απαντώντας στο Hlektra.gr, έκανε τα πράγματα χειρότερα!

Όλα ξεκίνησαν από την κριτική που του ασκήσαμε, γιατί στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου για τα εγκαίνια του νέου εποχικού σταθμού της Πυροσβεστικής στο Σοφικό δεν ανέφερε την οικογένεια Σκούρα η οποία έκανε και την εν λόγω δωρεά. Στην απάντησή του, ο κ. Νανόπουλος, προσπάθησε να μας καταλογίσει δόλο παραθέτοντας απόσπασμα από την ομιλία του, στην οποία και, όντως κάνει αναφορά στην οικογένεια Σκούρα.

Ο δήμαρχος, όμως βιάστηκε και έκανε τα πράγματα μάλλον χειρότερα. Σε μία κίνηση πανικού; Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογηθεί; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος Κορινθίων θέλησε να καλλιεργήσει εντυπώσεις.

Αυτό το λέμε γιατί, το Hlektra.gr  έχοντας γνώση όχι μόνο του ρεπορτάζ αλλά και των γεγονότων άσκησε κριτική στον δήμαρχο Κορινθίων σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ο Βασίλης Νανόπουλος, όσο κι αν προσπαθεί να το καλύψει, δεν έκανε ΚΑΜΙΑ αναφορά στην οικογένεια Σκούρα στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου, κάτι για το οποίο αρχικά του ασκήσαμε κριτική.

Εμείς να πούμε μόνο πως ήταν η δεύτερη ανακοίνωση για το ίδιο ακριβώς θέμα που εξέδωσε ο δήμος αλλά και αυτή ήταν λανθασμένη. Όσο για την πρώτη και για ποιον λόγο απεσύρθη μπορεί να αναφέρει ο δήμαρχος το γιατί.

Πουθενά λοιπόν στην ανακοίνωση των 206 λέξεων δεν αναφέρονταν οι ευχαριστίες προς την οικογένεια Σκούρα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η καθοριστική παρέμβαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, η πενταετής παραχώρηση του κατάλληλου χώρου από το δήμο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και η στενή συνεργασία με την τοπική ηγεσία της Πυροσβεστικής τους τελευταίους μήνες,  οδήγησαν στην πραγμάτωση ενός ονείρου για την περιοχή της Σολυγείας, την λειτουργία του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό!

Το αίτημα της περιοχής παγωμένο για χρόνια, τέθηκε ως προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής.  Το πυροσβεστικό κλιμάκιο θα δώσει στο δάσος του Σοφικού και την ευρύτερη περιοχή εγγύς μόνιμη παρουσία πυροσβεστικών δυνάμεων κατά την αντιπυρική περίοδο ,  οι οποίες θα μπορούν άμεσα να παρεμβαίνουν  σε οποιαδήποτε πυρκαγιά .

Ο Δήμαρχος Κορινθίων στην διάρκεια των εγκαινίων ανακοίνωσε και τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει για την μόνιμη λειτουργία του Κλιμακίου  καθώς επίσης και για ανάλογη λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Χιλιομόδι.

 Στα σημερινά εγκαίνια τον το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, Ο Υπουργός Χρίστος Δήμας, Οι Βουλευτές Νίκος Ταγαράς ,Μαριλένα Σούκουλη και Γιώργος Ψυχογιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο Διοικητής Μηχανικού ΓΕΣ υποστράτηγος Ανδρέα Κωνσταντίνου, οΤαξίαρχος της Α.Δ Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης, οι Στρατιωτικές Αρχές, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, οι εθελοντικές ομάδες οι οποίες  όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες  στην περιοχή.

Εμείς θα προτρέψουμε τον δήμαρχο να διαβάσει και πάλι το δημοσίευμα του Hlektra.gr και αυτήν την φορά πιο προσεκτικά. Του ασκήσαμε κριτική για κάτι πολύ συγκεκριμένο και αυτός μας απάντησε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν θεωρεί την κριτική ως λάσπη τότε διάλεξε λανθασμένα να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σε κάθε περίπτωση, καλόπιστα του δηλώνουμε πως βρισκόμαστε στην μάχη της ενημέρωσης, μεταδίδοντας γεγονότα και εκπροσωπώντας όλους όσοι δεν έχουν δημόσιο λόγο. Άλλωστε αυτό, όπως και η υγιής αντιπαράθεση είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

hlektragr

Recent Posts

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70.000 voucher

Ξεκινά αύριο (29.4.2024) Μεγάλη Τετάρτη και ώρα 11:00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων…

10 ώρες ago

Αττική Οδός: Τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο – Καθυστερήσεις έως την έξοδο για Λαμία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην Αττική Οδό στο ύψος του κόμβου Δημοκρατίας στο ρεύμα προς…

11 ώρες ago

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός στην Κοζάνη που ήπιε φυτοφάρμακο

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, προκειμένου να μεταφερθεί φάρμακο-αντίδοτο στην…

11 ώρες ago

Δήμος Ξυλοκάστρου : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο…

11 ώρες ago

Πασχαλινή Συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου την Κυριακή 28 Απριλίου

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου, στο δρόμο προς την κορύφωση του Θείου Πάθους τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρουσιάζει…

12 ώρες ago

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου «Πάσχα 2024- Καλαμάτα»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με πολλές συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου…

12 ώρες ago