ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κόρινθος: Ο εφιάλτης της 14χρονης στα χέρια των συμμαθητών της

Τον εφιάλτη της σεξουαλικής παρενόχλησης έζησε στα χέρια πέντε συμμαθητών της μία 14χρονη μαθήτρια σε γυμνάσιο της Κορίνθου.

Την ακινητοποίησαν με τη βία την ώρα του διαλείμματος και στη συνέχεια άρχισαν να τη θωπεύουν, προσπαθώντας να της βγάλουν τα ρούχα. Το κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια τους και να ενημερώσει τους γονείς της και τη διεύθυνση του σχολείου. Σε βάρος των πέντε ανήλικων δραστών, που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.«Κάτσε λίγο, κάτι θέλω να σου πω», είπε στη 14χρονη ένας από τους συμμαθητές της, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης. Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο και είχε μόλις χτυπήσει το κουδούνι για το τέλος του διαλείμματος. Το κορίτσι, που δεν είχε υποψιαστεί τι θα συνέβαινε, ακολούθησε τον συμμαθητή της, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από άλλα τέσσερα αγόρια.

Τους ξέφυγε

Μάλιστα, όπως περιέγραψε στις Αρχές, ο ένας από αυτούς της έκανε ακόμα και κεφαλοκλείδωμα, για να την ακινητοποιήσει. Οι ανήλικοι άρχισαν να τη θωπεύουν, ενώ επιχείρησαν να της κατεβάσουν το παντελόνι. Η 14χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αγοριών. Αμέσως περιέγραψε στους γονείς της σε κατάσταση σοκ τι εκτυλίχθηκε και η μητέρα της προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. Λόγω της σοβαρότητας του καταγγελλόμενου περιστατικού, η 14χρονη μετέβη στην Αθήνα, όπου, αφού έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγους, εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε μώλωπες στα χέρια της από την προσπάθεια των μαθητών να την ακινητοποιήσουν

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους την Πέμπτη (15/12) δύο ανήλικοι για απόπειρα βιασμού 14χρονης στην Κόρινθο, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

hlektragr

Recent Posts

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Οι Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Παρασκευής ανεγνώσθησαν σήμερα στον Μοναστηριακό και Πατριαρχικό Ναό των Αγίων…

3 ώρες ago

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Τελετή του Αγίου Φωτός – Πώς θα μεταφερθεί στην Ελλάδα

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και εν μέσω του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας θα σταλεί…

4 ώρες ago

3 τόνοι κρέατα και 8 τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει της εορτής του Πάσχα

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024,…

4 ώρες ago

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου τελέστηκε κι εφέτος το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου…

4 ώρες ago

Μεγάλη Παρασκευή: Ημέρα κατάνυξης και θρήνου – Κορυφώνεται σήμερα το Θείο Δράμα

Η Μεγάλη Παρασκευή είναι ίσως η πιο φορτισμένη συγκινησιακά ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς κορυφώνεται…

4 ώρες ago

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αττική Οδό μετά από τροχαίο, μποτιλιάρισμα στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στους δρόμους της Αττικής, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των…

4 ώρες ago