ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Κόρινθος – Καταγγελία σοκ: Πατέρας βίαζε για 3 χρόνια την κόρη του

Σοκ προκαλεί στην Κόρινθο νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, που βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά νεαρή γυναίκα. Στο Αγρίνιο, όπου ζει λόγω σπουδών, 19χρονη κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι για 3 χρόνια και περισσότερες από 50 φορές βιάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, στο πατρικό τους σπίτι στην Κόρινθο.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και το μεσημέρι της Τετάρτης με εντολή ανακριτή και εισαγγελέα Κορίνθου, ο 47χρονος πατέρας συνελήφθη και κρατείται.

Αμέσως μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου πήραν κατάθεση από το 19χρονο κορίτσι, παρουσία ψυχολόγου. Εμβρόντητοι μάλιστα, το άκουσαν να τονίζει ότι «γίνονταν ακόμα και βιντεοκλήσεις με τον πατέρα της, προκειμένου εκείνος να ικανοποιεί τις “αρρωστημένες” σεξουαλικές ορέξεις του». Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι η 19χρονη άφησε υπόνοιες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και των άλλων παιδιών της οικογένειας.

Από τις περιγραφές της κοπέλας η ψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 19χρονη έλεγε την πλήρη αλήθεια για όσα έχει περάσει από την εποχή που ήταν ακόμα ανήλικη μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο.

Οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου σχημάτισαν άμεσα τη δικογραφία, την προώθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου έγιναν οι κακουργηματικές πράξεις και ακολούθως εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. O 47χρονος πατέρας οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Κορίνθου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για «γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση, βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση». Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

hlektragr

Recent Posts

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

7 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

7 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

7 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

7 ώρες ago

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία…

7 ώρες ago