ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πνιγμός στην Κόρινθο: Την ανέβαζε στη μηχανή χωρίς κράνος τονίζει ο Καλλιακμάνης για τον πατέρα της 6χρονης

Συνεχείς οι σημαντικές αναφορές στις παραμέτρους του δυστυχήματος σε παραλία της Κορίνθου με τον πνιγμό της μικρής Αμέλιας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης έδωσε νέα στοιχεία και ουσιαστικά αμφισβήτησε την ικανότητα του πατέρα ν’ αναλαμβάνει τη φροντίδα του παιδιού. Όπως τόνισε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας ανέβαζε συχνά το παιδί πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος και άλλα προστατευτικά μέσα σε διαδρομές χιλιομέτρων.

Μπορεί να γίνω κακός σε κάποιους που ακούνε, γιατί το κάνουν πολλοί, αλλά αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζεται από ευήθεια, είπε ο κ. Καλλιακμάνης, επισημαίνοντας ότι ένα 6χρονο παιδί δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν ξέρει καν πώς να κρατηθεί πάνω σε μια μηχανή, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Εξήγησε ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, έχει μεγάλη σημασία και συνεκτιμάται μαζί με τα ευρήματα και τις μαρτυρίες μιας υπόθεσης.

«Για να μην κρατείται δεν προκύπτει δόλος»

«Υπάρχουν και άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από ευήθεια εκεί δεν μπορεί να βρεις άκρη ή δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους, για ποιο λόγο λειτούργησαν με ένα συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης, τόνισε στην ίδια εκπομπή πως προφανώς για να μην κρατείται ο πατέρας της 6χρονης δεν προκύπτει δόλος, ωστόσο υπάρχει ζήτημα με τη δυνατότητά του να έχει την επιμέλεια του παιδιού. «Μάλλον αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τη δυνατότητα να ασκήσει την επιμέλεια με άκρα σύνεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο 42χρονος πατέρας της 6χρονης Αμέλιας που έχασε τη ζωή της στη θαλάσσια περιοχή στο Καλαμάκι Κορινθίας προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα, υποστηρίζει πως η κόρη του ήταν η δύναμή του.

«Δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα τα έχω χαμένα. Σας παρακαλώ πολύ. Αυτό που έχω πει θα τα υποστηρίξω και στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είχα και εγώ το παιδί έναν μήνα συνέχεια δεν είναι ότι το πήρα μια φορά. Το παιδί μου έδινε δύναμη όταν ερχόταν στο σπίτι μου έπαιρνα δύναμη από την αγκαλιά του. Ήταν η δύναμή μου».

Αν και ο 42χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα γύρω από τις συνθήκες πνιγμού της 6χρονης στην Κόρινθο.

hlektragr

Recent Posts

Έκτακτο Γεγονός: Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Φίτσο (video)

Άγνωστος πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, μετά από τη συνεδρίαση της κυβέρνησης. Όπως…

2 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

3 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου…

3 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με 31 θέματα…

4 ώρες ago

Πυροσβεστική: 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Από Ω/18:00/13-05-2024 έως Ω/18:00/14-05-2024 εκδηλώθηκαν 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους…

4 ώρες ago

MyCoast: Σχεδόν 14.000 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή – Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες φτάνουν τις 500

Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…

4 ώρες ago