Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου στο Facebook: Επιτήδειοι «ψαρεύουν» 250 ευρώ για δήθεν επενδύσεις

Τον διάσημο Έλληνα βραβευμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου έβαλαν στο στόχαστρο οι επιτήδειοι του διαδικτύου χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του και υποτιθέμενα λόγια του, όπου παροτρύνει ανυποψίαστους να επενδύσουν χρήματα προκειμένου να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η αγγελία προκειμένου να «ψαρέψει» ευκολόπιστους που θέλουν να βγάλουν άμεσα κέρδος χρησιμοποιεί το facebook μέσω καταχωρημένης διαφήμισης.

Ο λογαριασμός με την ονομασία «Briquette sulawesi» παρουσιάζει τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου να κρατά ένα έντυπο δήθεν της ΔΕΗ και να συνοδεύεται με τα παρακάτω λόγια; «Επένδυσα 250 ευρώ σε ένα νέο έργο της ΔΕΗ πριν από ένα μήνα και έχω ήδη λάβει την πρώτη μου επιταγή. Το συνιστώ σε όλους! Εγγραφείτε, ένας διαχειριστής θα σας καλέσει και θα σας πει πώς να ξεκινήσετε. Χρειάζεστε μόνο 15-20 λεπτά ελεύθερου χρόνου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιτήδειοι χρησιμοποιούν γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, της μαγειρικής και του αθλητισμού προκειμένου να εξαπατήσουν ανυποψίαστους και ευκολόπιστους πολίτες.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

6 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

6 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

7 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

7 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

8 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

8 ώρες ago