ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κοζάνη βρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AHEPA HELLAS

Στην Κοζάνη βρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AHEPA HELLAS το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 29 και 30 Μαρτίου 2024 στα πλαίσια της μηνιαίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης, φιλοξενούμενοι του τοπικού τμήματος HJ015 Ioannis Trantas Kozani.
Την Παρασκευή σε ένα όμορφο περιβάλλον παρέθεσαν δείπνο στα μέλη του ΔΣ με την παρουσία του κ Αμανατίδη Γιώργου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του κ. Κωνσταντίνο Βύζα Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης.3

Την επόμενη μέρα τα μέλη του ΔΣ συνοδευόμενα από μέλη του τμήματός μας με επικεφαλή τον κ. Χρήστο Καραπιπέρη Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Κοκαλλιαρη Ιωάννη όπου αντάλλαξαν απόψεις – σκέψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και δεσμεύτηκαν και οι δυο πλευρές για την άψογη συνεργασία ώστε το επιθυμητό αποτέλεσμα να είναι θετικό για όλους.
Στη συνέχεια την αντιπροσωπεία της AHEPA HELLAS υποδέχτηκε στο γραφείο του ο κ. Αμανατίδης Γιώργος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας συνοδευόμενος από τον κ. Κωνσταντίνο Βύζα Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης και την κ. Πολυτίμη Φαρμάκη Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Ο κ Περιφερειάρχης μαζί με τους δύο Αντιπεριφερειάρχες ενημέρωσαν τα μέλη της AHEPA HELLAS για τα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα για το σχέδιο Ανάπτυξης το οποίο σχεδιάστηκε και ήδη υλοποιείται ώστε η Δυτική Μακεδονία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της μεταλιγνιτικής εποχής και την απώλεια πολλών θέσεων εργασίας στην περιοχή μας

Ο κ Καραπιπέρης Χρήστος Κυβερνήτης AHEPA HELLAS ενημέρωσε τους παρεβρισκόμενους για τον ρόλο και το έργο της AHEPA και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από την Περιφέρεια, αξιοποιώντας το δυναμικό της Οργάνωσης σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Κλείνοντας η κ. Πολυτίμη Φαρμάκη Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας ενημέρωσε τα μέλη της αντιπροσωπείας για τη σημασία του συνεδριακού τουρισμού και τις δυνατότητες της Δυτικής Μακεδονίας να φιλοξενεί συνέδρια και δράσεις φορέων καθώς και στον πολιτιστικό πλούτο και το φυσικό κάλλος της περιοχής.

Με το τέλος της συνάντησης παρέδωσε στα μέλη της αντιπροσωπείας τσάντα με υλικό προβολής της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τοπικά προϊόντα.
Το τμήμα μας HJ015 Ioannis Trantas AHEPA Kozani ευχαριστεί θερμά την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την υποδοχή και την φιλοξενία της αντιπροσωπείας της AHEPA HELLAS στις εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου της Περιφέρειας για την διεξαγωγή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης.

 

 

hlektragr

Recent Posts

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

  Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…

21 ώρες ago

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…

21 ώρες ago

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας

Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…

21 ώρες ago

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία»

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…

21 ώρες ago

MyCoast: Σχεδόν 14.000 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή – Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες φτάνουν τις 500

Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…

21 ώρες ago

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

22 ώρες ago