ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Μεσσηνία, Λακωνία και Ηλεία

Συνελήφθη χθες, 29 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Λογγά, του δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

 

Συνελήφθη σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, αλλοδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε γεωργική έκταση, στη θέση «Βρωμόγουρνα», της Τ.Κ. Αγίας Ειρήνης, του δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα κλαδέματος, εντός οικοπεδικού χώρου. στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Κρεστένων, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση «Μούντρες», της Τ.Κ. Φασκομηλιάς, του δήμου Ζαχάρως Ηλείας.

 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 30 Μαρτίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Κολιρίου, του δήμου Πύργου Ηλείας.

hlektragr

Recent Posts

Γιορτή της Μητέρας 2024: Πότε πέφτει και πώς καθιερώθηκε

Η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Ως είθισται, η…

31 λεπτά ago

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024” από τις 24 έως τις 29 Μαΐου

Τα Special Olympics Hellas, διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics “Λουτράκι 2024”. Φέτος, θα διεξαχθούν…

1 ώρα ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα Στο πλαίσιο…

1 ώρα ago

Κορινθία: Συνελήφθη 41χρονος με μαχαίρι και ναρκωτικά

Συνελήφθη την Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς…

2 ώρες ago

Η πανήγυρη της ευρέσεως του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Παταπίου στην ομώνυμη Ι. Μονή στο Λουτράκι

Όπως είναι γνωστό την Τρίτη της Διακαινησίμου, έκαστου έτους, εορτάζεται η εύρεση του Ιερού Σκηνώματος…

2 ώρες ago

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην στο Ξυλόκαστρο

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην…

2 ώρες ago