ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Ραφαήλ: Ο μικρός ήρωας της καθημερινότητάς μας πήγε στην Α’ δημοτικού

Παναγιώτης Ραφήλ: Πριν λίγα χρόνια γνωρίσαμε τον μικρούλη ο οποίος έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε σωτήρια γονιδιακή θεραπεία στο εξωτερικό.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ ταξίδεψε το 2020 μέχρι την Αμερική, για να μπορέσει να θεραπευτεί και λίγους μήνες μετά την επιστροφή του από τη Βοστώνη, στη Χαλκίδα, μπόρεσε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Το αγοράκι είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία και για να μεταβεί στις ΗΠΑ χρειάστηκε να συγκεντρωθούν, μέσω εράνου, 3 εκατ. ευρώ.
Έκτοτε, κατακτά ολοένα και περισσότερες «κορυφές» και οι γονείς του συχνά μοιράζονται τα βήματα προόδου του μικρού τους, ευχαριστώντας τον κόσμο που τους βοήθησε να συνεχίζουν να τον έχουν στη ζωή και να τον καμαρώνουν.

Πρωτάκι ο Παναγιώτης Ραφαήλ

Ο 6χρονος Παναγιώτης Ραφαήλ, πήγε χθες στην Α’ Δημοτικού και οι γονείς του που συχνά μοιράζονται τα βήματα προόδου του μικρού τους -χωρίς φυσικά να παραλείπουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους βοήθησε-, ανήρτησαν τη χθεσινή πρώτη του ημέρα στο σχολείο.

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!! Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!!» αναφέρουν οι γονείς του στη συγκινητική τους ανάρτηση.

Το ευχαριστώ της οικογένειας του Παναγιώτη Ραφαήλ στον κόσμο

Στον λογαριασμό της οικογένειας στο Facebook είχε αναρτηθεί ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο μικρός: «περπατάει με την βοήθεια του οχήματός του όπως το λέει ο ίδιος».

Στην ανάρτηση η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την βοήθεια και τονίζει πως ο μικρός προοδεύει και δυναμώνει.

Μάλιστα ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε ακουστεί να λέει πως θα πάει βόλτα, «θα κάνω χαμό, θα τα κάνω λίμπα».

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!».

hlektragr

Recent Posts

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία»

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…

17 λεπτά ago

Ίσθμια : Περιβαλλοντική δράση ”Λούνα παρκ Ανακύκλωσης”

Στις 22 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» θα πραγματοποιηθεί η περιβαλλοντική δράση…

16 ώρες ago

ΔΥΠΑ – Κοινωνικός Τουρισμός 2024: Πώς θα χορηγηθούν 300.000 voucher

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται…

18 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων στα προγράμματα: Φωτοβολταϊκά στη Στέγη και Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι

Καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα προγράμματα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Φωτοβολταϊκά στη Στέγη…

18 ώρες ago

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Από το Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεως μας ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κορινθία ο Υπουργός…

19 ώρες ago

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Διαμαρτύρονται για την φτωχοποίησή τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα, καθώς καταγγέλλουν φτωχοποίηση της αστυνομίας. Αστυνομικοί έστησαν σκηνές απέναντι…

19 ώρες ago