ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την Πετρούλα – Τηλεφώνησε στον πατέρα της

Σέρρες: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης στις Σέρρες. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Πετρούλας, η κόρη του, του τηλεφώνησε και του είπε που βρίσκεται.

 

Λίγο πριν τις 21:00 ο πατέρας της 18χρονης ανέφερε σε ιστότοπο: «Με κάλεσε πριν από λίγη ώρα το κορίτσι μου και με γέμισε χαρά. Μου είπε ότι είναι καλά και να μην ανησυχούμε. Λέει πως είναι στα Μέγαρα Αττικής, μου έδωσε στοιχεία και διεύθυνση και θα πάμε με τη μητέρα της να την βρούμε αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και ενδιαφέρθηκαν για το κορίτσι μου. Θα πάμε να τη δούμε και όλα θα πάνε καλά».

Σέρρες: Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της – «Ας μας πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει»

Νωρίτερα η μητέρα της είχε παρακαλέσει την νεαρή κοπέλα αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα έστειλε μήνυμα και στον άντρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς της 18χρονης μίλησαν στην ιστοσελίδα epilogestv και κάνουν έκκληση στην κοπέλα να επικοινωνήσει μαζί τους ή όποιον άλλο μπορεί ενδεχομένως να την έχει δει.

 

Πετρούλα: Ξέσπασαν οι γονείς της 18χρονης

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε» λέει η μητέρα της, εμφανώς καταβεβλημένη από την αγωνία.

«Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί» προσθέτει η κυρία Κατερίνα και τονίζει: «Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό».

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής».

«Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα περαιτέρω» καταλήγει η μητέρα της 18χρονης. Η Πετρούλα Παλάζη αγνοείτο από τις 29 Αυγούστου και για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί και missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι: 𝚱ολυμβητικοί 𝚨γώνες «𝟑𝛐 𝚱ύπελλο 𝚰ωάννης 𝚲αζαρίδης»

Ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου, διοργανώνει για τρίτη χρονιά τους αγώνες Προαγωνιστικών και ΜΙΝΙ Κατηγοριών με…

3 ώρες ago

Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές – Στο νοσοκομείο μαθητής

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σtτ σχολείο της Κηφισιάς, όταν, κατά την διάρκεια των εργασιών, πόρτα καταπλάκωσε…

3 ώρες ago

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

6 ώρες ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

6 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

6 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

7 ώρες ago