Η συνταγή αυτή είναι ένας μεζές ντελικάτος για να συνοδέψει το κρασάκι σας αλλά και ένα φαγητάκι νόστιμο, καλοκαιρινό και εύκολο!
Τα υλικά μας
2 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε καρεδάκι
1 πιπεριά πράσινη κομμένη καρεδάκι
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη καρεδάκι
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο καρεδάκι
200 γρ φέτα τριμμένη
4-5 αυγά
2 ντομάτες ώριμες κομμένες καρεδάκι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγη ζάχαρη
Διαδικασία
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε τις μελιτζάνες με λίγο αλάτι να ξεπικρίσουν (κομμένες καρεδάκι). Όσο περιμένουμε τις μελιτζάνες μας, προετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας. Στραγγίζουμε καλά τις μελιτζάνες μας και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσουν από το νερό.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τις μελιτζάνες, και τις τηγανίζουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και στο τέλος τη ντομάτα με μια πρέζα ζαχαρίτσα.
Αφήνουμε να βράσουν και να ομογενοποιηθούν τα υλικά και οι γεύσεις.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά μας τα οποία έχουμε χτυπήσει καλά . Χαμηλώνουμε το μάτι και αφήνουμε να πήξει το αυγό με τα υπόλοιπα υλικά μας.
Προσθέτουμε φετούλα τριμμένη, φρεσκοκομμένο πιπεράκι, και ριγανίτσα.
Το σερβίρουμε με φρέσκο προζυμένιο ψωμάκι και κρασάκι.
Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…
Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…
Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…
Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…
Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…
Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…