ΕΛΛΑΔΑ

Κανάλια: Οσα θα δούμε στα νέα επεισόδια των σειρών – Ανατροπές φέρνει ο Μπισμπίκης στον Σασμό

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ήδη πιάσει δουλειά, αφού η σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα κρατήσει παρέα ξανά από τον Σεπτέμβριο, και μάλιστα θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έρχεται ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική. Η παραγωγή επιστρέφει με τον Νικόλα Καλίρη να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών (Λήδα Ματσάγγου, Ιωάννα Ασημακοπούλου). Ο Νικόλας ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος).

Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί. Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της. Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό.

Στον ALPHA, τα σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» συνεχίζονται. Μία από τις μακροβιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που χαρίζει άφθονο γέλιο στο κοινό, το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA θα φέρει νέους ήρωες και καταστάσεις. Η Μαρία Κατσανδρή εισβάλλει στη ζωή του Μηνά, όχι ως αντικαταστάτρια της Βουλίτσας αλλά ως ένας άνθρωπος που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Στην 11η χρονιά δεν θα βρίσκεται ούτε η Κλέλια Ρένεση. Τη θέση της δεν θα πάρει κάποια ηθοποιός, αφού θα δούμε τον Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) να παραιτείται από την εφορία και να μετακομίζει στο σπίτι της μητέρας του (Ελένη Γερασιμίδου). Αλλαγές θα δούμε και στο νεαρό ζευγάρι. Οι Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου δεν θα βρίσκονται στη «Μουρμούρα» και τη θέση τους θα πάρουν ο Στάθης Κόικας και η Εριέτα Μανούρη φέρνοντας αέρα ανανέωσης.

Τα νέα επεισόδια της σειράς εποχής του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα προβληθούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τον «Παράδεισο» να λειτουργεί ξανά μετά την ολοκληρωτική του καταστροφή. Οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρουν και πάλι τους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους και νέα πρόσωπα έρχονται να την αλλάξουν. Ο Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) είναι ο ανιψιός της Ολγας Βασιλείου. Ερχεται στην Ελλάδα, μαζί με τους θετούς του γονείς, Χρήστο (Γιάννης Νταλιάνης) και Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου), με σχέδια που δεν αφορούν όμως μόνο τη δική του ζωή και που θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μέσω της Αμαλίας. Ο Ντίνος θα αναγκασθεί να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα… Η Μιράντα και ο Ντίνος βρίσκονται στο νέο τους σπίτι, η Ολγα και ο Πάρης βιώνουν το πένθος τους μετά τον θάνατο του Αποστόλη, η Βικτώρια βρίσκεται ακόμα στη φυλακή, ο Χριστόφορος είναι εξαφανισμένος, η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μην αποκαλύψει στη Μιράντα ότι είναι κόρη της, η Γεωργία σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ο Αγης είναι ένα βήμα πριν το αναγνωρίσει.

Oι ανατροπές που θα φέρει ο Βασίλης Μπισμπίκης στον «Σασμό»

Ο «Σασμός» θα είναι μία από τις παραγωγές που θα απασχολήσουν πολύ. Οι Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Τζομπανάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Γιώργος Αμούτζας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Δανάη Παππά, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Ημελλος, Ολγα Δαμάνη και Μιχάλης Αεράκης θα προσπαθήσουν να καθηλώσουν ξανά το κοινό. Στον νέο κύκλο θα υπάρξουν, όμως, αποχωρήσεις. Ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) δεν θα αντέξει να ζει στο χωριό και έχει πάρει την απόφαση να φύγει μακριά. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε να παίρνει τη μεγάλη απόφαση, που σίγουρα θα φέρει ντόμινο εξελίξεων. Από τη σειρά θα αποχωρήσει και η Γιώτα Φέστα, ενώ θα μπει η Ελενα Μαυρίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που στην κανονική ζωή είναι η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, του Μαθιού Σταματάκη της σειράς, θα έρθει με φόρα στην Κρήτη και θα υποδυθεί μια γυναίκα δυναμική, πετυχημένη επιχειρηματία. Αδελφή του (νεκρού πια) Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής), την οποία όμως δεν γνωρίζει κανείς.

Την ίδια ώρα εισβάλλει και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο Ανδρέας Βρουλάκης έρχεται και όλοι μένουν παγωμένοι και ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στη μοίρα, όπως οι κατακτητές μπροστά στον θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος, θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο επίλογος; Με τι χρώμα; Και εάν ο ήχος του είναι ο ήχος του όπλου, ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά;

Ο Ανδρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδελφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδελφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου, και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Οταν ο παπα-Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες και ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και τον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Ετσι, από μικρός ο Ανδρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Ως καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες. Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων.

Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μια μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καβγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Οταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης. Αρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Ανω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδελφό του, αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέουν αγάπη και φιλία χρόνων. Πόσο η παρουσία του θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και, τελικά, για ποιον λόγο επέστρεψε;

«Παγιδευμένοι» με νέα πρόσωπα

Το τελευταίο κεφάλαιο του πρώτου κύκλου των «Παγιδευμένων» γράφτηκε με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που άφησε πίσω του συνταρακτικά ερωτήματα για την ιστορία των νέων επεισοδίων. Τι κρύβει το ματωμένο μαχαίρι; Σκότωσε η Αννα τον Δημήτρη; Αν ναι, πώς και γιατί; Ολα τελειώνουν για να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή;

Η δεύτερη σεζόν έρχεται τον Σεπτέμβριο να δώσει απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, αν και τα spoilers ήδη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτά, ο Δημήτρης σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Ετσι, θα εμφανιστεί ζωντανός μπροστά στην Αννα, την οποία κατηγορούν ότι τον σκότωσε. Στόχος του Δημήτρη είναι να μάθει ποιος θέλει το κακό του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι προσθήκες στο καστ. Εκτός από τους ήδη αγαπημένους ήρωες (Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη, Παύλος Ορκόπουλος, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Φαραζή, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας), στο team μπαίνουν νέοι ηθοποιοί. Οι Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και Γιωργής Τσαμπουράκης εισβάλλουν στη σειρά και φέρνουν τα πάνω-κάτω. Μαζί τους είναι και ο Τάσος Χαλκιάς.

Εκδίκηση και αίμα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Η μεγάλη επιτυχία του MEGA θα επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου και οι ανατροπές θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Οι βασικοί πρωταγωνιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι, μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη. Οι Αντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Δώρα Χρυσικού, Μάξιμος Μουμούρης, Κούλλης Νικολάου και Βάσια Παναγοπούλου θα συζητηθούν ξανά πολύ με τις εξελίξεις που θα έχουν οι ήρωες που ενσαρκώνουν. Στο καστ θα προστεθούν νέα πρόσωπα, μία εκ των οποίων είναι η ηθοποιός (το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό) που θα ενσαρκώσει την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη.

Στα νέα επεισόδια, η Χάιδω δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις δύσκολες στιγμές με τη νύφη της, τη Βασιλική. Πιστεύει πως κάποιος την έχει βάλει στο μάτι και πως δεν θα ησυχάσει μέχρι να πάρει εκδίκηση. Ετσι, αποφασίζει να μιλήσει στον Λυκούργο, μιας και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, αποκαλύπτοντας τον φόνο που έχει κάνει. Εκείνος, μόλις το μαθαίνει, καταρρέει. Από τη μία, δεν θέλει να παραδώσει τη Χάιδω στην Αστυνομία, ενώ, από την άλλη, σκέφτεται πως, αν μείνει σιωπηλός, θα καλύψει ένα έγκλημα. Την ίδια ώρα, το κοινό έχει μείνει με την απορία σχετικά με το τι έχει συμβεί στη δεξίωση του Ισίδωρου, όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Οπως έχει διαρρεύσει, κάποιος θα μείνει ανάπηρος ύστερα από αυτήν την αιματηρή επίθεση. Ο Ισίδωρος θα πάρει το όπλο και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την οικογένειά του και τους καλεσμένους του. Δυστυχώς, δεν θα τα καταφέρει. Η κατάσταση θα βγει πολύ σύντομα εκτός ελέγχου. Ο Κουράκος δέχεται ένα ακόμη πλήγμα στην καριέρα του, ενώ όλοι συνεχίζουν να συζητούν για τον διαλυμένο γάμο του με την Ευτυχία, αλλά και την απόφασή του να μην πει την αλήθεια στο Αστυνομικό Τμήμα για τον φόνο που έχει κάνει η πρώην αγαπημένη του. Η Ιφιγένεια Πιερίδου ίσως εμφανιστεί ως «ανάμνηση» σε κάποια επεισόδια, καθώς και αυτή αποχώρησε.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι στο MEGA θα επιστρέψει, το δεύτερο μισό της χρονιάς, και η σειρά «Αγιος Παΐσιος», με τα γυρίσματα και τις πρώτες φωτογραφίες να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

ΠΗΓΗ CinemaTV

hlektragr

Recent Posts

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

  Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…

6 ώρες ago

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…

6 ώρες ago

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας

Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…

6 ώρες ago

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία»

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…

6 ώρες ago

MyCoast: Σχεδόν 14.000 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή – Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες φτάνουν τις 500

Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…

6 ώρες ago

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

7 ώρες ago