ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Κόρομι: Έπιασε το μεγαλύτερο ψάρι στην ιστορία του Survivor για δεύτερη φορά και το αποκάλυψε – «Νέο παγκόσμιο ρεκόρ»

Γιώργος Κόρομι: Η αγάπη του για τη φύση αλλά και για το ψαροντούφεκο ήταν γνωστή από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Ο Γιώργος Κόρομι το 2021 συμμετείχε για πρώτη φορά στο Survivor. Σε μία από τις γνωστές του επιδρομές στις θάλασσες του Άγιου Δομίνικου, κατάφερε να καρφώσει με το καλάμι του το μεγαλύτερο ψάρι που είχε πιάσει παίκτης στα Survivor όλων των χωρών.

Φέτος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, έπιασε κάτι μεγαλύτερο και το χάρηκε με την παρέα του.

Γιώργος Κόρομι: Η ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor στο Instagram

Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων τον χωρών.

Με την συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ… Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας την μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!!!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο Survivor All Star αυτή την φορά!!!Το ψάρι που έσπασα το ρεκόρ που είχα κάνει το 2021 κ αυτήν την φορά ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο και ταΐσε πολύ κόσμο, πολύ πολύ κόσμο.

Πραγματικά μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα. Σας ευχαριστώ όλους που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με στηρίξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραμείνω στο παιχνίδι επιβίωσης αυτό τόσο ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία!!

ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΩ!!!

Ps: Να δείχνετε σεβασμό και αγάπη στην φύση, να την προσέχετε γιατί έχει να μας δώσει πολλά και είναι η διαφυγή μας από την πόλη που ζούμε καθημερινά…Κρατήστε την καθαρή και δείξτε την αγάπη σας στα πλάσματα που φιλοξενεί

hlektragr

Recent Posts

Τουρισμός: Οι αρχαιολογικοί χώροι κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων έναντι των Μουσείων – Πρωτιά για την Αρχαία Κόρινθο

Κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας έναντι των μουσείων σύμφωνα με…

2 ώρες ago

Έκτακτο Γεγονός: Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Φίτσο (video)

Άγνωστος πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, μετά από τη συνεδρίαση της κυβέρνησης. Όπως…

5 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

7 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου…

7 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με 31 θέματα…

7 ώρες ago

Πυροσβεστική: 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Από Ω/18:00/13-05-2024 έως Ω/18:00/14-05-2024 εκδηλώθηκαν 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους…

7 ώρες ago