ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: 1.700 προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. – Αιτήσεις έως την 31 Αυγούστου

Σε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για τις 1.700 προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) που θα καταταχθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις το έτος 2023.

Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερομένους θα είναι «ανοιχτές» μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023. Οι προσλήψεις αφορούν στον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία και το Κοινό Νομικό Σώμα.

Τα απαιτούμενα προσόντα που οφείλουν να διαθέτουν οι υποψήφιοι για όλες τις προκηρύξεις είναι τα εξής: Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ενοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες από 1ης-1-1996 έως 31-12-2004).

Οι υπηρετούντες ως Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους ως ΕΠ.ΟΠ. (γεννηθέντες από 1ης-1-1993 έως 31-12-2004). Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60 μ. οι άνδρες και 1,55 μ. οι γυναίκες. Να έχουν τις γραμματικές γνώσεις που καθορίζονται κατά ειδικότητα- εξειδίκευση στο Παράρτημα «Α» της παρούσας. Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων. Να έχουν, όσοι ήδη υπηρετούν, θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο διοικητή τους.

Κατανομή

Η κατανομή των θέσεων ανά Σώμα είναι η εξής: Στρατός Ξηράς – 964 θέσεις, Πολεμικό Ναυτικό – 430 θέσεις, Πολεμική Αεροπορία – 298 θέσεις, Κοινό Νομικό Σώμα – 8 θέσεις. Σύμφωνα με την προκήρυξη, στις προσλήψεις των ΕΠ.ΟΠ. μοριοδοτείται και η γνώση ξένης γλώσσας ως εξής: Επίπεδο καλής γνώσης/Β2 – 50 μόρια, επίπεδο πολύ καλής γνώσης/Γ1 – 100 μόρια, επίπεδο άριστης γνώσης/Γ1 – 150 μόρια.

4 εποχικοί στον Δήμο Σουφλίου

Ο Δήμος Σουφλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 1 ΥΕ Φυλάκων/ΥΕ Νυχτοφυλάκων και 3 ΥΕ Προσωπικού Εστίασης/ΥΕ Προσωπικού Μαγειρείων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σουφλίου, Βασ. Γεωργίου 180, Σουφλί, Τ.Κ. 684 00 (τηλ. επικοινωνίας: 2554350110).

3 διοικητικοί στην Περιφέρεια Μεσσηνίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα τους εξής: 1 ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, 1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 1 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού/Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, Κρήτης 13 & Φαρών, Τ.Κ. 24132, Καλαμάτα (τηλ. επικοινωνίας: 2721361408, 2721361410).

6 καθαριστές στον Δ. Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στο δήμο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βύρωνα, Καραολή και Δημητρίου 33-44, Τ.Κ. 16233, Βύρωνας (τηλ. επικοινωνίας: 2132008682).

15 βρεφονηπιοκόμοι στον Δήμο Ζωγράφου

Ο Δήμος Ζωγράφου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων, και συγκεκριμένα τους εξής: 1 ΠΕ Παιδαγωγών και 14 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ζωγράφου, Γεωργίου Ζωγράφου 7, Τ.Κ. 15772, Ζωγράφου, απευθύνοντάς τη στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 213 2024152/184).

hlektragr

Recent Posts

Τουρισμός: Οι αρχαιολογικοί χώροι κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων έναντι των Μουσείων – Πρωτιά για την Αρχαία Κόρινθο

Κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας έναντι των μουσείων σύμφωνα με…

6 ώρες ago

Έκτακτο Γεγονός: Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Φίτσο (video)

Άγνωστος πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, μετά από τη συνεδρίαση της κυβέρνησης. Όπως…

9 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

10 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου…

11 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με 31 θέματα…

11 ώρες ago

Πυροσβεστική: 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Από Ω/18:00/13-05-2024 έως Ω/18:00/14-05-2024 εκδηλώθηκαν 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους…

11 ώρες ago