ΕΛΛΑΔΑ

Μυλοπόταμος: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης

Μυλοπόταμος: Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, κινήθηκαν συντονισμένα με βάση τα ευρήματα και εξετάζοντας και κάποια βίντεο που υπήρχαν ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης στην Αξό Μυλοποτάμου την περασμένη Δευτέρα τα ξημερώματα.

 

Μυλοπόταμος: Ο 57χρονος είχε αποχωρήσει πεζός

Μάλιστα, για τον δράστη που είναι ένας 57χρονος Έλληνας υπήκοος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με την αστυνομία πλέον να τον αναζητά στοχευμένα.

Μυλοπόταμος: Οι προστριβές μεταξύ θύτη και θύματος

Ο 50χρονος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ενώ είναι “κοινό μυστικό” η ταυτότητα του ανθρώπου που πυροβόλησε, ωστόσο δεν είχε βρεθεί κανένας να το καταθέσει επίσημα!

Υπενθυμίζεται πως, όπως έγραψε το Cretalive, στη μικρή κοινωνία λίγο – πολύ ήταν γνωστό ότι το θύμα του επεισοδίου και ο φερόμενος ως δράστης είχαν μεταξύ τους προστριβές κυρίως για τα τραπεζοκαθίσματα, καθώς τα καφενεία τους βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Τόσο οι κάτοικοι της Αξού, όσο και κάτοικοι των γειτονικών χωριών που περνούσαν την ώρα τους στο σημείο όπου βρίσκονταν τα δύο καφενεία γνώριζαν ότι οι μεταξύ τους προστριβές είχαν αφετηρία τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Κανείς, ωστόσο, δεν περίμενες ότι ο ένας θα έφτανε να πυροβολήσει τον άλλο και μάλιστα στον θώρακα, και μάλιστα όταν αυτός δεν περιγράφεται από τους συγχωριανούς του ως εριστικός ή οξύθυμος.

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι: «Πάμε ανακύκλωση» – Βιωμάτικες δράσεις & εκδήλωση βράβευσης

𝚷𝚨𝚳𝚬 𝚨𝚴𝚨𝚱𝚼𝚱𝚲𝛀𝚺𝚮 | 𝚩𝚰𝛀𝚳𝚨𝚻𝚰𝚱𝚬𝚺 𝚫𝚸𝚨𝚺𝚬𝚰𝚺 & 𝚬𝚱𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮 𝚩𝚸𝚨𝚩𝚬𝚼𝚺𝚮𝚺 για τα σχολεία και τους αθλητικούς συλλόγους…

15 λεπτά ago

Ημιορεινός αγώνας «Παπαλάμπρεια 2024» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο ημιορεινός αγώνας «Παπαλάμπρεια 2024» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, για 5η φορά, με…

17 λεπτά ago

Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα (από 13.5.2024 έως 19.5.2024)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 13 Μαΐου 2024 έως 19 Μαΐου  2024) τα δρομολόγια…

20 λεπτά ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών Από…

22 λεπτά ago

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή…

8 ώρες ago

Σαν σήμερα 11 Μαΐου

910: Για πρώτη φορά από το 1835, ο κομήτης Χάλεϊ πλησιάζει τη Γη, με αποτέλεσμα…

8 ώρες ago