ΕΛΛΑΔΑ

Διπλός βιασμός και καταγγελίες φρίκης σε χωριό έξω από τη Λάρισα

Ανάστατο ένα ολόκληρο χωριό έξω από τη Λάρισα, μετά τη σύλληψη 40χρονου για ενδοοικογενειακή βία. Η γυναίκα του, έκανε καταγγελία στην αστυνομία και οι διαδικασίες αυτή τη φορά κινήθηκαν. Ο κατηγορούμενος φέρεται να βίασε την 33χρονη δύο φορές, να την χτύπησε και να απείλησε πως θα την σκοτώσει. Η γυναίκα αυτή τη φορά δεν σιώπησε. Ειδοποίησε την αστυνομία και ο 40χρονος βρέθηκε με χειροπέδες.

Από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 33χρονη έφυγε από το σπίτι όταν έπεσε θύμα βιασμού για πρώτη φορά και όταν μετά από ώρες επέστρεψε, ο σύζυγός της, την βίασε για δεύτερη φορά. Η σύλληψη του 40χρονου έγινε ώρες μετά, το απόγευμα της Κυριακής, με στενούς συγγενείς και φίλους τους, να περιμένουν να δουν την κατάληξη που θα έχει η υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, στη σύλληψη ενός 40χρονου προχώρησαν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου του 2023 αστυνομικοί του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας μετά από καταγγελία της 33χρονης συζύγου του.

Ο 40χρονος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ο 40χρονος, όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., χθες τα ξημερώματα βίασε την 33χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει προσωρινά από το σπίτι τους σε χωριό της Λάρισας.

Όταν η 33χρονη επέστρεψε στο σπίτι, εκείνος για περισσότερη από μισή ώρα δεν της επέτρεπε την είσοδο, με τη γυναίκα να παραμένει στην αυλή του σπιτιού.

Όταν λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα ξεκλείδωσε την πόρτα και της επέτρεψε την είσοδο, τότε τη βίασε για δεύτερη φορά, με την 33χρονη να τον καταγγέλλει στην ΕΛ.ΑΣ. Ο 40χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

hlektragr

Recent Posts

Σαν σήμερα 21 Μαΐου

1819: Το πρώτο ποδήλατο κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 1864: Τα Επτάνησα προσαρτώνται στην…

1 ώρα ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη των Κωνσταντίνου και…

1 ώρα ago

Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Βραβεύθηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. Γιορτή ανακύκλωσης για τη βράβευση των…

15 ώρες ago

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, που διεξήχθη στο Λουτράκι από τις…

15 ώρες ago

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

Την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής, σχετικά με την «Προμήθεια προθηκών-Λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού…

15 ώρες ago

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων, το…

15 ώρες ago