ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: Υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ένα ακόμα πολύ γνωστό δημόσιο πρόσωπο γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιο στις βουλευτικές εκλογές.  Ο Σπύρος Μπιμπίλας «κατεβαίνει» στις εκλογές με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές αλλά το κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

«Εγώ είμαι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μικρό κόμμα, αν βγει βγήκε. Ήμουνα και στις προηγούμενες εκλογές» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα πτυχία των καλλιτεχνών: «είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που ο ένας το μεταθέτει στον άλλον. Όμως τώρα έγινε αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο έβαλε ταφόπλακα και λέει “εσείς είστε απόφοιτοι Λυκείου”. Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε».

«Εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ αυτή την στιγμή είναι άνθρωποι απ’ όλα τα κόμματα. Ακόμα και ηθοποιοί που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, είναι εναντίον του διατάγματος και προσπαθούν να επηρεάσουν ανθρώπους από τη Νέα Δημοκρατία και δεν μπορούν. Γιατί δεν ακούν λοιπόν τους δικούς τους; Δεν κατηγορούμε αυτή την κυβέρνηση μόνο, όλες οι προηγούμενες» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

3 ώρες ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

4 ώρες ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

5 ώρες ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

5 ώρες ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

5 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

6 ώρες ago