ΕΛΛΑΔΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημόσια συγνώμη για το λάθος του συνεργάτη της

Συγνώμη από τους τηλεθεατές για ένα λάθος συνεργάτη της ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πέμπτη 19/01. Το λάθος αφορούσε άστοχη φωτογραφία σε βίντεο του συνεργάτη της Λευτέρη Μητσόπουλου.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα, όπως όλοι γνωρίζετε, και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας θεωρείται και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό σαν γεγονός, είναι τόσο σοβαρό και έχει στοιχειώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων και είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι την 27η Ιανουαρίου έχει θεσπιστεί η ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος και αναγνωρίζεται από την Ελλάδα».

Στην συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Γιατί σας τα λέω αυτά; Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως κανένα αστείο, έστω και χωρίς πρόθεση και χωρίς σκοπό και ασυνείδητα και ασυναίσθητα δεν πρέπει να ταυτίζεται με αυτό το γεγονός. Επειδή έγινε ένα λάθος από έναν συνεργάτη της εκπομπής μας και πέρασε ένα πλάνο του Άουσβιτς στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου. Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη και εκπροσωπώντας τον συνεργάτη μας που ατυχέστατα έκανε αυτό το λάθος και χωρίς πρόθεση. Φυσικά ζητώ συγγνώμη και για εμάς, γιατί ως επικεφαλής της εκπομπής οφείλω μία συγγνώμη, αν τυχόν δημιουργήθηκε κάποιος λάθος συνειρμός και στενοχωρήσαμε κάποιους ανθρώπους».

Στο τέλος, η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε: «Δεν έγινε ούτε συνειδητά, ούτε επί τούτου. Σημασία έχει όταν γίνεται ένα λάθος, να βγαίνουμε μπροστά, να το παραδεχόμαστε και να έχουμε το θάρρος να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη».

hlektragr

Recent Posts

Λουτράκι: 𝚱ολυμβητικοί 𝚨γώνες «𝟑𝛐 𝚱ύπελλο 𝚰ωάννης 𝚲αζαρίδης»

Ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου, διοργανώνει για τρίτη χρονιά τους αγώνες Προαγωνιστικών και ΜΙΝΙ Κατηγοριών με…

13 ώρες ago

Κηφισιά: Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε μαθητές – Στο νοσοκομείο μαθητής

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σtτ σχολείο της Κηφισιάς, όταν, κατά την διάρκεια των εργασιών, πόρτα καταπλάκωσε…

13 ώρες ago

Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα 21 Μαΐου

Ο Μέγας Κωνσταντίνος Γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου αναφέρεται τόσο η Ταρσός της Κιλικίας όσο…

16 ώρες ago

Συνάντηση όλων των Επαγγελματιών Ξενοδόχων και Επισιτιστών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Κανάκης Μιχάλης, προσκαλεί όλους τους Επαγγελματίες Ξενοδόχους και Επισιτιστές που…

16 ώρες ago

Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 | Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth

Συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές,…

16 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων – Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Κλιματική αλλαγή, αιτίες, συνέπειες και τρόποι περιορισμού του φαινομένου»

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 π.μ. στο θεατράκι του Δημαρχείου (Κολιάτσου 32, Κόρινθος)…

17 ώρες ago