ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Εισπράκτορας κυκλώματος προστασίας ο ένας νεκρός – Έπεσαν 7 σφαίρες σε 4 δευτερόλεπτα – Αναζητούν συνεργό οι Αρχές [βίντεο]

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Δύο νεκροί και τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός περιστατικού με πυροβολισμούς σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ήταν 9.30 το βράδυ της Κυριακής (18/12) όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, πλησίασε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, και με επαγγελματικό τρόπο εκτέλεσε εν ψυχρώ 2 αλλοδαπούς άνδρες, βγάζοντας το όπλο του και πυροβολώντας προς το μέρος τους.

Το ένα εκ των 2 θυμάτων του το πυροβόλησε στο κεφάλι με δύο σφαίρες, ενώ τραυμάτισε σοβαρά με 3 ή 4 σφαίρες στον θώρακα τον 2ο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε μία γυναίκα με μία σφαίρα στην κοιλιά από αδέσποτη σφαίρα. Στη συνέχεια, η γυναίκα αλλά και οι δύο άνδρες διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με τον δεύτερο τραυματία να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα.

Ο εκτελεστής στεκόταν πίσω από κάποιους θάμνους ενώ περίμενε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να σκοτώσει τους 2 άνδρες.

Στο σημείο βρισκόταν πολύς κόσμος ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που έπαιζαν κοντά. Τα δύο θύματα και οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γνωστοί στην περιοχή καθώς είναι από εκείνα τα άτομα που «πουλούν» προστασία στα μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και το βίντεο που κυκλοφόρησε, η εκτέλεση έγινε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα. Ο δράστης πυροβόλησε συνολικά 7 φορές.

Ο δράστης φαίνεται πως είναι επαγγελματίας εκτελεστής, καθώς ο τρόπος με τον οποίο έκανε την εκτέλεση ήταν ακριβής και στοχευμένος. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο εκτελεστής φορά μαύρη φορμα, με μπλούζα με κουκούλα, και αθλητικό μποτάκι. Όταν πλησιάζει, είναι ψυχραιμος, αδιαφορεί για τον κόσμο που βρίσκεται τριγύρω, βγάζει το πιστόλι μέσα από μία τσέπη του μπουφάν του, με το δεξί χέρι του.

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένεται και κάποια «απάντηση» από την πλευρά των θυμάτων είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία.

hlektragr

Recent Posts

Έξοδος Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 06:00 τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τις…

8 ώρες ago

Δημοπρασία εκμίσθωσης του Κτιρίου Υποδοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΗΡΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΗΡΕΙΑ…

9 ώρες ago

Ξυλόκαστρο : Πρόγραμμα – Πρόσκληση Περιφοράς Επιταφίου Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου & Εορτασμού Αναστάσεως 2024

03 Μαΐου Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα 10:00        ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ – ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ Οι οδηγοί θα σχηματίσουν διάδρομο στο…

9 ώρες ago

Σε εργοτάξια στο Λουτράκι και στο Ρίο ο Ταχιάος: Προτεραιότητα το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας

Αυτοψίες στα εργοτάξια των ενεργών συμβάσεων που αφορούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στο Λουτράκι και το…

9 ώρες ago

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε Αρκαδία και Κορινθία…

9 ώρες ago