Skip to content
Πα. Φεβ 3rd, 2023
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΑ Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός

ΗΛΕΚΤΡΑ Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός

Δύναμη στην ενημέρωση…. ποιότητα στην ψυχαγωγία

Primary Menu
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Τσίπρας: Έκτακτο φόρο στις τράπεζες και νόμο ώστε να εξαναγκαστούν σε ρυθμίσεις με τους δανειολήπτες
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΝΕΑ

Τσίπρας: Έκτακτο φόρο στις τράπεζες και νόμο ώστε να εξαναγκαστούν σε ρυθμίσεις με τους δανειολήπτες

2 μήνες ago
Τσίπρας: Έκτακτο φόρο στις τράπεζες και νόμο ώστε να εξαναγκαστούν σε ρυθμίσεις με τους δανειολήπτες - ΕΛΛΑΔΑ
Share
Tweet
Share
Pin
0 Shares

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιεί από το πρωί περιοδεία στο Κιλκίς. Κατά την περιοδεία του στην κεντρική αγορά του Κιλκίς, ο κ. Τσίπρας συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τις ακραίες ανατιμήσεις και την ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα και το σούπερ μάρκετ, για τη δραματική μείωση των εισοδημάτων και του τζίρου που αυτές επιφέρουν, τη διόγκωση του ιδιωτικού χρέους και τις μεγάλες αυξήσεις στις δόσεις των δανείων υπό τον κίνδυνο μαζικών πλέον πλειστηριασμών ακόμα και της πρώτης κατοικίας.

«Η χώρα μας έχει την ακριβότερη τιμή βενζίνης σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η χώρα μας έχει την ακριβότερη τιμή ρεύματος που χρεώνουν οι εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η χώρα μας δυστυχώς έχει την μεγαλύτερη απόκλιση στην τιμή που ορίζει ο παραγωγός στο χωράφι από την τιμή που βρίσκει ο καταναλωτής στο ράφι στο σούπερ μάρκετ. Και ταυτόχρονα, η χώρα μας έχει από τα ακριβότερα επιτόκια χορηγήσεων και χιλιάδες δανειολήπτες μέσα σε αυτή την κρίση δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Μπορεί ένα μέρος της ακρίβειας να είναι όπως λέμε εισαγόμενο λόγω της υψηλής τιμής του φυσικού αερίου, όμως η αισχροκέρδεια στη χώρα δεν είναι εισαγόμενη. Είναι γέννημα θρέμμα της πολιτικής Μητσοτάκη.

Που εν μέσω της ενεργειακής κρίσης ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ. Που εν μέσω της υγειονομικής κρίσης ιδιωτικοποιεί σήμερα το ΕΣΥ. Που έχει αφήσει τις τράπεζες και τα funds ανεξέλεγκτα να απειλούν τα σπίτια και να δημιουργούν συνθήκες λεηλασίας στη μεσαία τάξη που υποτίθεται θα προστάτευε.

Ειδικότερα δε με τις τράπεζες, βλέπουμε μέσα σε συνθήκες κρίσης να έχουν κέρδη πάνω από 1 δισ. μέσα στον χρόνο η κάθε μία. Ακριβώς διότι αυξάνονται διαρκώς τα επιτόκια χορηγήσεων και μένουν σταθερά χαμηλά τα επιτόκια των καταθέσεων.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι αδιάφορος απέναντι σε αυτή την κατάσταση που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν μπορεί απλά να συζητά με τους τραπεζίτες. Ο Έλληνας φορολογούμενος τις έχει πληρώσει χρυσάφι τις τράπεζες. Με διαδοχικές ανακεφαλαιοποιήσεις αλλά και με τον αναβαλλόμενο φόρο, διότι οι τράπεζες ως γνωστόν δεν πληρώνουν φόρους. Δεν μπορεί να έχουν κέρδη 1 δισ. η κάθε μία και να κυνηγούν τους δανειολήπτες να τους πιάνουν από το λαιμό.

Οι κυβερνήσεις νομοθετούν. Έτσι έγινε και στην Ισπανία. Δεν λέμε πράγματα παράλογα. Με έναν έκτακτο φόρο και με μία νομοθετική παρέμβαση που θα εξαναγκάσουν τις τράπεζες σε ουσιαστικές ρυθμίσεις με τους δανειολήπτες.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως έχει στον πυρήνα της πολιτικής του την αδικία. Και αυτό που υποσχόμαστε στον Ελληνικό λαό είναι όχι ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά ότι θα κάνουμε το παν για να επιστρέψει επιτέλους στον τόπο η δικαιοσύνη. Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη παντού».

Share
Tweet
Share
Pin
0 Shares
Tags: Τσίπρας

Continue Reading

Previous: Θεσσαλονίκη: Αποτιμώνται οι ζημιές που άφησε πίσω της η «Άριελ»
Next: Αυστηροί κανόνες και έλεγχοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

viasmos Πάτρα: Κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγο της, αλλά …συνελήφθη και η ίδια
  • ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
  • ΝΕΑ

Πάτρα: Κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγο της, αλλά …συνελήφθη και η ίδια

34 λεπτά ago
screenshot-5-9.jpg Απεβίωσε ο διάσημος σχεδιαστής Πάκο Ραμπάνε
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΝΕΑ

Απεβίωσε ο διάσημος σχεδιαστής Πάκο Ραμπάνε

1 ώρα ago
Neapolh-4-780x470 Η Νεάπολη απέκτησε Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού
  • ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
  • ΝΕΑ

Η Νεάπολη απέκτησε Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού

2 ώρες ago
takis-theodorikakos-01-11-2021.jpg Τάκης Θεοδωρικάκος: Η συνεργασία ελληνικής και αλβανικής αστυνομίας ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΝΕΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η συνεργασία ελληνικής και αλβανικής αστυνομίας ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών

2 ώρες ago
IMG_0025 Πέτρος Δούκας: Συναντήθηκε με τον διοικητή του Κ.Ε.Ε.Μ.
  • ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
  • ΝΕΑ

Πέτρος Δούκας: Συναντήθηκε με τον διοικητή του Κ.Ε.Ε.Μ.

2 ώρες ago
β Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ενδοσχολική βία και το bullying στα σχολεία
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ

Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ενδοσχολική βία και το bullying στα σχολεία

3 ώρες ago

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Πάτρα: Κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγο της, αλλά …συνελήφθη και η ίδια
  • Απεβίωσε ο διάσημος σχεδιαστής Πάκο Ραμπάνε
  • Η Νεάπολη απέκτησε Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού
  • Τάκης Θεοδωρικάκος: Η συνεργασία ελληνικής και αλβανικής αστυνομίας ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών
  • Πέτρος Δούκας: Συναντήθηκε με τον διοικητή του Κ.Ε.Ε.Μ.



ΗΛΕΚΤΡΑ - Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 64 Κόρινθος, 20100
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή08:00 – 23:00
Σάββατο, Κυριακή10:00 – 18:00
2741 111388



  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΝΕΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • LIFESTYLE
  • ΥΓΕΙΑ
Copyright © All rights reserved ΗΛΕΚΤΡΑ - Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός | Magnitude by AF themes.