ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη: Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο 82χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα και αυτοκτόνησε

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε ο 82χρονος δράστης της νέας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε την Τρίτη στην Μπούκα Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας που δολοφόνησε τη γυναίκα του με μια βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή του. Τα παιδιά του ζευγαριού, που έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές, επιβεβαίωσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 82χρονος, κάνοντας λόγο για απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του το τελευταίο χρονικό διάστημα.Την ώρα που κοιμόταν δέχτηκε τα δολοφονικά χτυπήματα του συζύγου της η 61 ετών γυναίκα, όπως διαπιστώθηκε κατά την αυτοψία του ιατροδικαστή, στο σπίτι της οικογένειας στην Μπούκα. Οι λεπτομέρειες πίσω από το άγριο έγκλημα προκαλούν φρίκη. Ο γυναικοκτόνος επιστράτευσε μια βαριοπούλα και κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι. Αμέσως μετά ο 82χρονος, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, έδωσε τέλος και στη δική του ζωή, κόβοντας το λαιμό του. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας επισκέφτηκε το σπίτι στη Μεσσήνη, καθώς οι γονείς του δεν έδιναν σημεία ζωής και ήρθε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό θέαμα.

Η 61χρονη έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια των συντρόφων τους. Από την αρχή του 2022, έχουν σημειωθεί συνολικά 17 γυναικοκτονίες. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν πρόσωπα από τον οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού, αλλά και κάτοικοι της περιοχής δράστης και θύμα είχαν καλή σχέση και δεν υπήρχε ιστορικό καβγάδων και περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας. Ο 82χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή καθώς συνήθιζε να ψέλνει στην ενορία, ενώ ασχολούνταν επαγγελματικά με γεωργικές εργασίες.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

1 ημέρα ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

2 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

2 ημέρες ago