ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα για το βιασμό του τότε 7χρονου στα πάρτι που οργάνωνε ο πατέρας του – Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις

Αρκετά άτομα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί για το βιασμό του 7χρονου (τότε) παιδιού στα Πετράλωνα, στα «πάρτι βιασμού» που οργάνωνε ο πατέρας του, όπως έχει το παιδί καταγγείλλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 17 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή τους στις φρικιαστικές πράξεις βιασμού του ανήλικου στα Πετράλωνα.

Πετράλωνα: Τι καταγγέλλει η δικηγόρος της ενήλικης κοπέλας

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού τριών αδερφών από τον πατέρα τους, και άτομα του περιβάλλοντός του, στα Πετράλωνα.

Οι καταγγελίες έγιναν το 2017 από το αγόρι στην εισαγγελία ανήλικων, με τα παιδιά να εμπιστεύονται τα όσα υπέστησαν σε έναν κύριο που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα μίλησε για όσα έχουν συμβεί. «Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι τρία παιδιά που έχουν κακοποιηθεί», είπε διευκρινίζοντας ότι εκτός από την 22χρονη και τον 17χρονο, που έκαναν την καταγγελία, υπάρχει και μια μικρότερη αδερφή.

Η κ. Πλαστήρα αποκάλυψε ότι σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα και «σωρεία ανθρώπων από το περιβάλλον του πατέρα. Είναι φρικτό. Οργάνωνε πάρτι όπου συνέβαιναν τα γεγονότα. Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της» ανέφερε η δικηγόρος.

«Είναι οικογένεια της διπλανής πόρτας, δεν έχει κανένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την κ. Πλαστήρας ένας από τους βιαστές είναι και θείος τους.

Πετράλωνα: «Η μητέρα παρακολουθούσε να βιάζουν τον γιο τους»

Παράλληλα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι η μητέρα καθόταν και παρακολουθούσε τους βιασμούς.

Ανέφερε, επίσης, ότι αριθμητικά τα περισσότερα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ελλάδα γίνονται από τους ίδιους τους γονείς στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών, ο εφιάλτης των παιδιών ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, το 2012, όταν το μικρότερο παιδί ήταν μόλις επτά ετών. Το τρίτο παιδί, μένει ακόμα με τη μητέρα, ενώ ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με την κα Πλαστήρα, «τα παιδιά έχουν καταγγείλει ότι κάποιες πράξεις έχουν βιντεοσκοπηθεί, ειδικά κατά τη διάρκεια βιασμού του ο ανήλικος είχε παρατηρήσει πολλές φορές ανθρώπους να τραβούν βίντεο».

hlektragr

Recent Posts

Δήμος Κορινθίων: Συναυλία – αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

Μια συναυλία – αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, παρουσιάζει η λαϊκή ορχήστρα ''Γόρδιος Δεσμός'' σήμερα Δευτέρα…

27 λεπτά ago

Στον εισαγγελέα ο 33χρονος Τούρκος που κατηγορείται για τους εμπρησμούς

Ο 33χρονος έχει ομολογήσει τις πράξεις του. Είχε συλληφθεί μετά την παράνομη είσοδό του στη…

1 ώρα ago

Εορτολόγιο : Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη του Αγίου…

2 ώρες ago

Ακαθάριστα Οικόπεδα: Αναρτήθηκε η νέα «ψηφιακή πλατφόρμα» για δήλωση καθαρισμού οικοπέδων

Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ενημερώνει τους δημότες ότι τέθηκε σε λειτουργία…

2 ώρες ago

Σαν σήμερα 27 Μαΐου

1679: Θεσμοθετείται στην Αγγλία το Habeas Corpus, που καθιερώνει την προστασία των πολιτών από την αυθαιρεσία…

2 ώρες ago

To 4ο Γυμνάσιο Κορίνθου συμμετέχει στο Bravo Schools 2024

  To 4ο Γυμνάσιο Κορίνθου συμμετέχει στο Bravo Schools 2024 τον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για…

2 ώρες ago