ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Η θεία της 12χρονης αποκάλυψε τη φρίκη – Ερχονται και άλλες συλλήψεις

Κολωνός: Η θείας της 12χρονης ήταν εκείνη που αποκάλυψε τη φρίκη που εκτυλίσονταν με δράστη τον 53χρονο άνδρα από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε το μικρό κορίτσι.

Όπως περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης καθοριστική ήταν η στιγμή που η θεία του κοριτσιού την είδε να «κοκκινίζει» όταν διάβασε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε, όπως αποδείχθηκε, για μήνες ο 53χρονος.

«Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού» περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης την στιγμή που ξεκίνησε η αρχή της ιστορίας που έχει προκαλέσει σάλο.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης μιλώντας το πρωί της Τρίτης (11/10) στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά για το κορίτσι ότι «δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί» εξηγώντας ότι «δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια, ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού».

Η ίδια τόνισε ότι «η ζωή αυτού του παιδιού, έχει καταστραφεί» ενώ ζήτησε να εντοπιστούν όλοι αυτοί οι πάνω από 200 που προσέγγισαν τον 53χρονο όταν αυτός προσέφερε την 12χρονη για ικανοποίηση αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων. «Ο “κύριος” αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί» καθώς η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις Αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Κολωνός: Κύκλωμα μαστροπείας πίσω από τις επαφές του 53χρονου, τον παρακολουθούσαν ένα μήνα – Έρχονται άλλες πέντε συλλήψεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, την οποία ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι Αρχές επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της σοκαριστικής στο πανελλήνιο υπόθεσης, κάνοντας φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη, προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ, όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους βιαστές του και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να τη βιάσουν

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για το 12χρονο παιδί σε εφαρμογή  και το διαχειριζόταν ο ίδιος, συνομιλώντας με τους «πελάτες» δήθεν ως νεαρή μαθήτρια. Όπως φαίνεται, το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του προφίλ και δεν γνώριζε την ύπαρξή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει περάσει σε επόμενη φάση, με τις αρχές να βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη πέντε παιδεραστών που είχαν βιάσει το 12χρονο παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται ένα μεγάλο κύμα συλλήψεων με τις αρχές να έχουν εστιάσει σε 4-5 άτομα.

Από την επεξεργασία που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου συλληφθέντος και του 12χρονου παιδιού, έχουν εντοπιστεί κάποια ίχνη αυτών των πέντε ανδρών, στην ταυτοποίηση των οποίων βρίσκεται πολύ κοντά η ΕΛ.ΑΣ.

Επόμενο βήμα θα είναι η σύλληψή τους και ο σχηματισμός δικογραφίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ξεκάθαρο πως τα εν λόγω άτομα έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο παιδί, το οποίο εντόπισαν μέσω του διαδικτύου από το προφίλ που είχε σχηματίσει και χειριζόταν ο 53χρονος κατηγορούμενος. Το παιδί φέρεται ωστόσο να έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον δέκα άνδρες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εισαγγελία – εκτός από την ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου που συνελήφθη μαζί του – άσκησε ποινική δίωξη και κατά παντός άλλου υπευθύνου, που φέρεται να βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Κολωνός: Κύκλωμα παιδοφιλίας γύρω από τον 53χρονο ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του 12χρονου παιδιού στα Σεπόλια, το οποίο ο 53χρονος καταστηματάρχης, «οικογενειάρχης», «εκκλησιαζόμενος», «φιλάνθρωπος» -και γενικά άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας- κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ εξετάζουν αν ο 53χρονος είχε επαφές ή γνώριζε πώς λειτουργούν τα κυκλώματα με παιδόφιλους.

Παράλληλα, εξετάζεται αν ο 53χρονος είχε συνεργούς οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων στις οποίες εξωθούσαν το 12χρονο παιδάκι ή αν υπήρχαν άτομα στο περιβάλλον του που ήξεραν και δεν μιλούσαν, όπως ισχυρίστηκε η μητέρα της 12χρονης.

Ηδη, οι Αρχές αναλύουν όλα τα δεδομένα, από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα τους βοηθήσουν να φωτίσουν την άθλια αυτή υπόθεση σε όλο το βάθος της.

Πρωταρχικός στόχος των αστυνομικών σε αυτή τη φάση των ερευνών είναι να προσδιορίσουν και να ταυτοποίησουν όλους αυτούς που βίασαν το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής και κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο μέσω διαδικτύου.

Κολωνός: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου

Όπως έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 53χρονος είχε δεχτεί, μέσω του chat στο οποίο αναρτούσε τα βίντεο με τους βιασμούς της ανήλικης, 213 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες του.

Ουδείς γνωρίζει πόσοι ήταν αυτοί που βίασαν την ανήλικη, έναντι 50 έως 70 ευρώ, μέσα σε αυτοκίνητα και σε ένα δωμάτιο. Xρήματα που πάντα έπαιρνε ο ίδιος.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει προκύψει ότι ο 53χρονος είχε φτιάξει προφίλ με υλικό της ανήλικης -το οποίο διαχειριζόταν ο ίδιος- σε ένα τσατ γνωριμιών, το blind chat, στο οποίο δημιουργείς προφίλ και από εκεί ο διαχειριστής του προφίλ δέχεται σχετικά αιτήματα.

Κολωνός: «Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση»

H Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, αναφέρθηκε στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

«Για όλα θα βρεθούν απαντήσεις. Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται»

hlektragr

Recent Posts

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία στην Αρκαδία

Συνελήφθησαν, σήμερα (18.5.2024) το μεσημέρι στην Αρκαδία δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 45 και 46 ετών,…

3 λεπτά ago

Στην 11η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Παρουσία του Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού, άνοιξε τις πύλες της η 11η Ανθοκομική Έκθεση στην Καλαμάτα,…

5 λεπτά ago

Σαν σήμερα 19 Μαΐου

1822: Αμφίρροπη ναυμαχία διεξάγεται στα ανοιχτά της Χίου, ανάμεσα σε μοίρα του τουρκικού στόλου και…

6 λεπτά ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2024 είναι των Μυροφόρων, του Αγίου Πατρικίου Ιερομάρτυρος, των Αγίων Θεογνώστου…

9 λεπτά ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

  Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…

22 ώρες ago

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…

22 ώρες ago