ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας σε Παπαδόπουλο: «Δεν ωφελεί κανέναν η κόντρα»

«Αυτή η αντιπαράθεση δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση την εντολέα μας» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, σε έκκληση προς τον συνάδελφό του και πρώην συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο Αλέξης Κούγιας είχε αφήσει αιχμές σχετικά με κινήσεις του Όθωνα Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο.

Θέλω να τον παρακαλέσω να σταματήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στους διοργανωτές των λαϊκών δικαστηρίων εις βάρος της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν και να διαιωνίζουν την παράνομη κακοποίηση της αλήθειας εις βάρος της εντολέως μας, χρησιμοποιώντας με κακόβουλο τρόπο την επαγγελματική μας οντότητα και προσωπικότητα.

Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα πρόσωπα μη έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσουν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, λόγω της δικής μου απόλυτης επιλογής να μην νομιμοποιώ με την παρουσία μου αυτήν την παράνομη συμπεριφορά τους εις βάρος της κας κατηγορουμένης, κατάφεραν και δημιούργησαν εντέχνως μια δήθεν προσωπική μας αντιπαράθεση, εξασφαλίζοντας μια ανέξοδη για αυτούς μεγάλη τηλεθέαση.

Σε κάθε περίπτωση ως εμπειρότερος και μεγαλύτερος σε ηλικία δικηγόρος θέλω να παρακαλέσω τον κο Παπαδόπουλο να ακούσει αυτή την έκκλησή μου και, αν δημιουργήθηκαν κάποιες μεταξύ μας διαφορές, αυτές μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο με μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι μέσω «πρωινάδικων» και «μεσημεριανάδικων» που έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δημόσια εικόνα εκατοντάδων αξιόλογων ανθρώπων».

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

3 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

3 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

4 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

4 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

5 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

5 ώρες ago