ΕΛΛΑΔΑ

Γιουρόπα Λιγκ: Ολα για όλα απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καραμπάκ – Τι ώρα παίζει

Ολα για όλα τα παίζει σήμερα το βράδυ (22:00, Cosmote Sport2) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καραμπάκ για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς βαθμό μέχρι τώρα, αλλά με ανεβασμένο ηθικό, πάει για τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης.
Ο Μίτσελ, που ξέρει από ψυχολογία ποδοσφαιριστών, έριξε την μπάλα στους παίκτες του και περιμένει: «Πρέπει να δείξουν για τι είναι ικανοί. Ανέλαβαν αυτοί την ευθύνη. Αλλωστε έχουμε μεγάλο ρόστερ, υπάρχει αρκετός συναγωνισμός.Το κλίμα είναι καλό, επιτρέπει χαμόγελα, όχι ακόμα γέλια». Με δύο φράσεις τα είπε όλα. Αυτό που δεν θέλει να ακούει ο Ισπανός είναι για την αξία της Καραμπάκ. «Είναι σαν να παίζουμε με Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουν. Εχει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια κι έναν έμπειρο προπονητή», τόνισε.

Οσο για τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο. Εχουμε πρεστίζ στην Ευρώπη. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζω για να κερδίζω».

Δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την 11άδα ο Μίτσελ, αλλά θέλει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό.

Δοκίμασε σχήμα με τρεις στόπερ (Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Σισέ) και δίδυμο στην επίθεση Ουί-Τζο (προπονήθηκε και είναι διαθέσιμος) και Γκάρι Ροντρίγκες.

Στην αποστολή μπήκαν Μαρσέλο και Πασχαλάκης.

Ο Βαλμπουενά τα έχει… 700

Αν παίξει σήμερα ο Βαλμπουενά, συμπληρώνει 700 ματς στην καριέρα του. Ο Γάλλος δήλωσε περήφανος για το εκπληκτικό νούμερο, αλλά ανυπομονεί για τη νίκη κι όχι για τη συμμετοχή του. «Ο Μίτσελ ξέρει καλά την ομάδα και τι σημαίνει ο σύλλογος. Εχει μεγάλη εμπειρία και πολλές ιδέες που θέλει να μας τις μεταδώσει. Εξαρτάται από εμάς. Να κερδίσουμε οπωσδήποτε, να δείξουμε ότι είμαστε ζωντανοί», ήταν τα λόγια του Βαλμπουενά.
Χωρίς θεατές θα είναι το πέταλο των οργανωμένων λόγω τιμωρίας.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι δεν θα τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στην Ινδονησία με το ξεκίνημα του αγώνα, όπως όρισε η UEFA, αλλά θα το κάνουν στο 174ο δευτερόλεπτο του αγώνα (όσα και τα θύματα). Με τον τρόπο αυτό εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την τιμωρία του Ολυμπιακού από τους διοργανωτές, την οποία χαρακτηρίζουν εντελώς άδικη.

«Αναλύσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά θα θέλαμε να είχαμε 4-5 παιχνίδια. Περιμένουμε εκπλήξεις», είπε ο Κουρμπάνοφ. Επλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού υποστηρίζοντας πως δεν έχουν καμία σημασία οι απουσίες των γηπεδούχων, αφού κάθε παίκτης μπορεί να αντικαταστήσει επάξια οποιονδήποτε.

Ο μεγάλος στόχος της Καραμπάκ είναι να πάρει σήμερα αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση.
«Ο όμιλος έχει δυνατές ομάδες και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Ακόμη κι αν χάσουμε, θέλω να έχει παίξει καλά η ομάδα μου, να έχει κάνει τη διαφορά στο τερέν και να δείξει ότι μπορεί να ανταποκρίνεται απέναντι σε τέτοιες ομάδες και τέτοια γήπεδα», ήταν τα λόγια του.

hlektragr

Recent Posts

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας

Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…

16 λεπτά ago

Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Κορινθίων

Ο Δήμος Κορινθίων ανακοινώνει την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού είκοσι (20) ατόμων για απασχόληση έως πέντε…

23 λεπτά ago

Ίσθμια : Περιβαλλοντική δράση ”Λούνα παρκ Ανακύκλωσης”

Στις 22 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» θα πραγματοποιηθεί η περιβαλλοντική δράση…

31 λεπτά ago

Πυροσβεστική : 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο

Από Ω/18:00/15-05-2024 έως Ω/18:00/16-05-2024 εκδηλώθηκαν 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους…

46 λεπτά ago

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

«Κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Ιδιαίτερα την Παρασκευή, αναμένεται να ανέβει…

51 λεπτά ago

Σαν σήμερα 17 Μαΐου

1790: Σε νέα ναυμαχία του Λάμπρου Κατσώνη με τους Οθωμανούς ανοιχτά της Άνδρου, ο στόλος…

54 λεπτά ago