ΕΛΛΑΔΑ

Αllou Fun Park: Νέα ανακοίνωση για το ατύχημα – «Δεν παραβιάσαμε τη σφράγιση του χώρου του παιχνιδιού»

Αllou Fun Park: Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Αllou! Fun Park, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, για το ατύχημα με τέσσερις τραυματίες που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/9/2022).

Το  Αllou! Fun Park ξεκαθαρίζει ότι δεν παραβιάστηκε η σφράγιση του χώρου, όπου έγινε το ατύχημα, διαψεύδοντας τις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός σύμβουλος, Κώστας Λακαφώσης ότι “εμείς δεν βρήκαμε το παιχνίδι, όπως σφραγίστηκε μετά το ατύχημα. Κάποια ιδιωτική εταιρεία ήρθε χθες και έκανε επεμβάσεις και έλεγξε το παιχνίδι. Άρα αυτό που είδαμε εμείς ήταν το αποτέλεσμα της επέμβασης του ιδιώτη, δεν ήταν αυτό που σφραγίστηκε ακριβώς μετά το ατύχημα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με το παρόν επιβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε παραβιάσαμε τη σφράγιση του χώρου του παιγνίου αναψυχής, που έγινε το πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου η πιστοποιημένη εταιρεία ελέγχου της ορθής λειτουργίας των παιγνίων εξέτασε ΜΟΝΟ τη λειτουργικότητα του άνω παιγνίου, ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα και την αρμοδιότητα να κάνει επισκευές ή επεμβάσεις επί των παιγνίων.

Εξίσου ψευδές είναι ότι υπάρχει φωτογράφος ή φωτογραφική κάμερα αυτόματης λήψης, που έχει απαθανατίσει το συμβάν καθώς η συνεργασία με το φωτογράφο που διέθετε τον ανωτέρω εξοπλισμό, έχει διακοπεί από τον Οκτώβριο του 2021. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες, ούτε βιντεοληπτικές κάμερες, ώστε να έχουμε σαφή εικόνα της αλήθειας.

Το πάρκο ελέγχεται συνεχώς από τις αρμόδιες αρχές για την ορθή λειτουργία των παιγνίων αναψυχής κι εδώ και 20 χρόνια δεν έχει συμβεί το παραμικρό ατύχημα. Στο πάρκο απασχολούνται 250 εργαζόμενοι με ευσυνειδησία. Οι άδικες επιθέσεις των τελευταίων ημέρων διαμορφώνουν ένα αρνητικό και δυσφημιστικό κλίμα για την επιχείρηση. Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση και αναμονή των πορισμάτων των πραγματογνωμόνων.

hlektragr

Recent Posts

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Τό Μέγα Σάββατον, 21ην Ἀπριλίου /4ην Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν ἡ Τελετή τοῦ Ἁγίου Φωτός…

1 ημέρα ago

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, την Μεγάλη Πέμπτη 2…

2 ημέρες ago

Η Τελετή του Επιταφίου εις το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων (video)

Τό ἑσπέρας τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, 20ῆς Απριλίου/3ης Μαΐου 2024, ἔλαβε χώραν εἰς τόν Πανίερον Ναόν…

2 ημέρες ago

Πάσχα 2024: Η μεγαλύτερη έξοδος μετά τον κορωνοϊό – Πάνω από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους…

2 ημέρες ago

Άγιο Φως: Στις 19:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» από τα Ιεροσόλυμα – Πώς θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως, μεταφέροντας…

2 ημέρες ago