ΕΛΛΑΔΑ

Πνιγμός στη Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος που κολυμπούσε στα Νέα Φλογητά

Μία ακόμα τραγωδία με παιδί γράφτηκε στη θάλασσα. Δεκαπεντάχρονος έχασε τη ζωή του κάνοντας μπάνιο στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής. Ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξάδερφος του άτυχου νεαρού τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν. Όταν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα τον πλησίασε και είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, το μοιραίο δεν απεφεύχθη.

Να σημειωθεί ότι στην παραλία υπήρχε ναυαγοσώστης, ενώ για την επαναφορά του 15άχρονου χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής που υπήρχε στο σημείο.

hlektragr

Recent Posts

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας το TSATOUMAS STREET LONG JUMP στην Καλαμάτα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 διοργανώνει στις 21 Μαΐου το…

6 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Ξεκινούν δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬% με το ποσό…

6 ώρες ago

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας η εκδήλωση ιστορικής αναδρομής με τίτλο: 1974-2024 πενήντα χρόνια από την εισβολή «Το Νεύμα του Αγαπήνορα»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ιστορικής αναδρομής μουσικοφιλολογικού αναλογίου με τίτλο:…

7 ώρες ago

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν -39- άτομα, προσήχθησαν -79- και έγινε έλεγχος σε -1.132- Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -803-…

7 ώρες ago

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου…

8 ώρες ago

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -19- άτομα Κατασχέθηκαν, μεταξύ…

8 ώρες ago