ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η κορινθος πλέον λειτουργεί σε άλλο επίπεδο

Ο πρόεδρος τής ομάδας ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Αλέξης Κουγιας , μετά από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, επέστρεψε στο ποδοσφαιρικό “γίγνεσθαι ” δυνατότερος. Καθώς η ομάδα έχει προχωρήσει στις απαραίτητες μεταγραφές, ο πρόεδρος Αλέξης Κουγιας, προχώρησε σε ανακοινώσεις που αφορούν τόσο την ομάδα αλλά και τη διοίκησή της.

 

 

“Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του νομού Κορινθίας που μου δείχνει καθημερινά την αγάπη του και την εκτίμηση του. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι αυτό που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες μαζί με τους υπόλοιπους επιτυχημένους επιχειρηματίες και επίλεκτους πολίτες της κοινωνίας της Κορινθίας είναι κάτι πολύ σημαντικό και μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγάλο”.

Συνεχίζοντας είπε: ”  Η αρχή έγινε με την επιλογή του Κώστα Κιάσσου , προπονητού Σούπερ Λίγκα 1 που πίστεψε στο πρότζεκτ και μαζί του θα προχωρήσουμε μέχρι την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες” .

Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα 20 μεταγραφές ,κυρίως νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών , από όλη την Ελλάδα ,οι οποίοι έχουν παράστασεις από ανώτερες κατηγορίες, οι οποίες θα  ανακοινωθούν μέχρι την Δευτέρα 8/8 που ξεκινάει και το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας .

Θα προηγηθούν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις γιατί η Κόρινθος πλέον λειτουργεί σε άλλο επίπεδο

“Λόγω του γνωστού προβλήματος της υγείας μου για το οποίο οι θεράποντες ιατροί μου με διαβεβαίωνουν ότι έχει ιαθεί 100% ,μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα ,θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα γιατί κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί πως λειτουργεί πια ο ΠΑΣ Κόρινθος. Οι αποκλειστικά αρμόδιοι για την επιλογή και την παραμονή ποδοσφαιριστών στο αγωνιστικό τμήμα ,είμαστε εγώ και ο κύριος Κιάσσος “.

“Ουδεμία σχέση έχει πλέον ,ούτε πρόκειται να έχει στο μέλλον , ο κύριος Γιάννης Βασιλόπουλος ,τον οποίο ευχαριστήσαμε πλουσιοπάροχα και υλικά και ηθικά όλοι εμείς που έχουμε αναλάβει να βγάλουμε τον ΠΑΣ Κόρινθος από τον ποδοσφαιρικό βούρκο ( υπόθεση Θήβας κλπ) στον οποίο έχει δυστυχώς τελματωθεί επί 30 και πλέον χρόνια “.

“Μαζί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,τον δήμαρχο Κορινθίων και ολους τους πολιτικούς ,είτε της κεντρικής σκηνής είτε της αυτοδιοικήσεως από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου θα ξεκινήσει μια κοσμογονία ,όσο αφορά τις σταδιακές υποδομές”.

Το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι γύρισαν στην Κόρινθο όλοι οι Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια σε Σούπερ Λίγκα 1 και 2 και θα τους απολαύσουν τόσο οι οπαδοί όσο και και οι οπαδοί των φίλων “αντιπάλων ” την επόμενη χρονιά όπου θα αγωνιστει είτε σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος είτε κυπέλου .

 

hlektragr

Recent Posts

Μαθητές του «Μουσικού Σχολείου Κορίνθου» επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως

Αντιπροσωπεία μαθητών του «Μουσικού Σχολείου Κορίνθου» συνοδευόμενοι από τους Εκπαιδευτικούς τους κ. Κωνσταντίνα Ξύδη, κ.…

4 ώρες ago

Ναύπλιο: Εγκαίνια του 9ου Mediterranean Yacht Show

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου τα εγκαίνια…

4 ώρες ago

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πέρασε από τη διώρυγα της Κορίνθου το ιστιοφόρο Belem με τη Φλόγα

Το ταξίδι του για τη Μασσαλία συνεχίζει το γαλλικό ιστιοφόρο Belem, το οποίο μεταφέρει την…

5 ώρες ago

Συνεδριάζει την Μεγάλη Τρίτη η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου

Την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο κτήριο του…

13 ώρες ago

Τουρισμός για όλους 2024: Έγινε η κλήρωση για τους δικαιούχους

Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2024 και αναμένεται να…

13 ώρες ago

Εκτεταμένες καμπάνιες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για το «Πάσχα 2024»

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ.…

15 ώρες ago