ΕΛΛΑΔΑ

Διαμελισμός Βρετανού τουρίστα από ελικόπτερο: Πώς έγινε το τρομακτικό δυστύχημα – Μιλούσε στο τηλέφωνο ή προσπαθούσε να βγάλει selfie

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χτες το βράδυ στα Σπάτα με τον διαμελισμό 22χρονου Βρετανού τουρίστα από τον έλικα του ελικοπτέρου από το οποίο αποβιβάστηκε.

Στον εισαγγελέα τρία άτομα

 

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 11 το πρωί τα τρία άτομα που συνελήφθησαν για το τραγικό δυστύχημα στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα. Πρόκειται για τον 28χρονο πιλότο του ελικοπτέρου και δύο τεχνικούς εδάφους, οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζεται η προανάκριση και αναμένουν οι δικαστικές αρχές να ολοκληρωθεί μαζί με τα αποτελέσματα από τα εργαστηριακά δείγματα αίματος που πήραν και από τους τρεις.

Τι συνέβη

Στις 6:20 το απόγευμα της Δευτέρας (25/7) το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στα Σπάτα. Σύμφωνα με αναφορές που έχουν οι αστυνομικοί, η παρέα των τεσσάρων Βρετανών αποβιβάστηκε. Ο 22χρονος κάποια στιγμή μιλώντας πιθανότατα στο κινητό του ή προσπαθώντας να βγάλει selfie, αφαιρέθηκε και κατευθύνθηκε προς την πλευρά που βρίσκεται το ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου το οποίο ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Dailymail: Προσπαθούσε να βγάλει σέλφι

 

Ο 21χρονος που έχασε τη ζωή του από τον έλικα του ελικοπτέρου στα Σπάτα, σύμφωνα με πληροφορίες της Dailymail ονομάζεται Jack Fenton.

Ο πλούσιος νεαρός Βρετανός, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα μπορεί να προσπαθούσε να βγάλει selfie όταν χτυπήθηκε από τον έλικα του αεροσκάφους.

Λέγεται ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή του δυστυχήματος χθες το βράδυ σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο.

Ήταν φοιτητής του πανεπιστημίου Oxford Brookes και πήγαινε στο οικοτροφείο Sutton Valence. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα περίχωρα της Αθήνας, αλλά το θύμα πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σχεδόν ακαριαία από τον έλικα υψηλής ταχύτητας.

Νωρίτερα η Sun ανέφερε ότι οι επιβαίνοντες είναι μέλη του βρετανικού jet set και οι γονείς του θύματος είναι εξαιρετικά πλούσιοι. Το ίδιο αναφέρει και η Dailymail.

Πηγές είπαν ότι το ταξίδι των 115 μιλίων με δύο ελικόπτερα από τις διακοπές τους στη Μύκονο πλήρωσαν 17.700 ευρώ (15.000 βρετανικές λίρες). Και οι λιμουζίνες ήταν σε ετοιμότητα στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα για να τους μεταφέρουν κατευθείαν σε ένα «οικογενειακό ιδιωτικό τζετ» που περίμενε να τους μεταφέρει από το διεθνές αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας πίσω στη Βρετανία” αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

hlektragr

Recent Posts

Ισθμός Κορίνθου: Ξεκίνησαν και πάλι οι διελεύσεις των πλοίων

  Επανέναρξη των διελεύσεων των πλοίων απ’ τον Ισθμό της Κορίνθου. Όπως, γνωστοποιήθηκε και όπως είχε…

15 ώρες ago

Πάσχα: Ζημιές και τραυματισμοί από τις κροτίδες και τα βεγγαλικά της Ανάστασης

Στάχτες, καταστροφές και εκτεταμένες ζημιές άφησαν πίσω τους για άλλη μια χρονιά τα επικίνδυνα -σε…

17 ώρες ago

Σαν σήμερα 7 Μαΐου

1824: Η περίφημη 9η Συμφωνία του Μπετόβεν κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη. 1946: Ιδρύεται από τους…

17 ώρες ago

Πειραιάς: Μηχανική βλάβη σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες – Απαγορεύτηκε ο απόπλους από Πειραιά για Ηράκλειο

Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απόφαση των αρχών για απαγόρευση απόπλου του επιβατηγού…

17 ώρες ago

Εορτολόγιο Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου 2024

Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη και οι συν αυτοίς οι Νεοφανείς…

18 ώρες ago

Κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στο Λουτράκι (video)

Η περιφορά του Επιτάφιου της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε με…

18 ώρες ago