ΕΛΛΑΔΑ

Δεν φταίει μόνο ο Βερναρδάκης…

Πάντοτε μπορεί να πέσει κάποιος πιο χαμηλά. Και ακόμα πιο χαμηλά. Πάτος δεν υπάρχει. Οταν ένα κόμμα υιοθετεί επίσημα τον πολακισμό και τη χουλιγκανική ρητορική, τότε είναι πιθανό να ακουστεί οτιδήποτε.

 

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης χαρακτήρισε «Πισπιρίγκου» τη Νίκη Κεραμέως. Ναι, βέβαια, μετά το σάλο που ξέσπασε βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Ο σοφός λαός, όμως, λέει πως από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.

ΝΑ βγαίνει ο κάθε πολιτικός να καθυβρίζει τους αντιπάλους του και αν γίνει «φασαρία», τότε να ζητάει συγγνώμη. Και… that’s life που λένε και στο χωριό μου. Σοβαρά, τώρα, μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι και να μην υπάρχουν συνέπειες;

ΠΛΑΚΑ κάνουμε; Και η κατάσταση είναι τέτοια που δεν σηκώνει πλάκες.

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να γνωρίζει τι σκέφτηκε ο κ. Βερναρδάκης και ανέβασε αυτό το αισχρό και χυδαίο βίντεο στο Tik Tok. Αλλά, δεν ήταν κάτι που του ξέφυγε εν τη ρύμη του λόγου. Προφανώς το «ζύγιασε» και του φάνηκε καλή ιδέα να χαρακτηρίσει την υπουργό Παιδείας «δολοφόνο».

ΦΤΑΙΕΙ, όμως, μόνο ο κ. Βερναρδάκης; Οχι, βέβαια.

ΟΠΩΣ έχουν ομολογήσει δημοσίως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «η κανονικότητα δεν ήταν ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά». Αρα, επαγωγικά ποιο συμπέρασμα βγαίνει; Ποια είναι η ευκαιρία για την Αριστερά; Προφανώς, να γίνουν όλα μπάχαλο. Να υπάρξει τοξική πόλωση. Να πάνε τα πράγματα στα άκρα.

ΕΤΣΙ έγινε το 2015. Μην ξεχνιόμαστε. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν φώναζαν, τουλάχιστον, ποτέ δεν καταδίκασαν δημοσίως τα συνθήματα «προδότες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες» που ακούγονταν έξω από τη Βουλή.

hlektragr

Recent Posts

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

12 λεπτά ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα…

1 ώρα ago

Κόρινθος: Τα οινοποιεία της Πελοποννήσου αφήνουν ξανά «Ανοιχτές Πόρτες»

  Το Σάββατο 18 Μαΐου και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις…

2 ώρες ago

Σαν σήμερα 18 Μαΐου

1828: Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων, Μουσταφά Πασάς, με 8.000 πεζούς και 300 ιππείς, προσβάλλει…

2 ώρες ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου 2024 είναι των Αγίων Ιουλίας Φαεινής και Γαλατείας. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι…

2 ώρες ago

Εορτασμός 203ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι 

Ο Δήμος Τρίπολης, η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβιτσίου και ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών, έχουν την τιμή να…

4 ώρες ago