ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον REAL: «Τρεις ανάσες ακόμη μπορεί να ήταν ολέθριες» – Συγκλονίζει ο Χουδαλάκης μιλώντας για την εγκλωβισμένη ηχολήπτρια

Επίθεση στον REAL: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κτίριο, όπου στεγάζονται ο Realfm 97,8 και η Realnews, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι μετά από επίθεση με γκαζάκια.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, ενώ ακούστηκαν και εκρήξεις. Η φωτιά ξεκίνησε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Realfm 97,8 και επεκτάθηκε προς τα κάτω. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια ηχολήπτρια του ραδιοφώνου που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Μάλιστα όπως είπε ο διευθυντής του REAL FM Γιώργος Χουδαλάκης σύμφωνα με τα όσα του μετέφεραν οι πυροσβέστες αν υπήρχε η παραμικρή καθυστέρηση η ηχολήπτρια που είναι μητέρα δύο παιδιών θα μπορούσε να έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα «Αν είχε πάρει ακόμη τρεις ανάσες τα πράγματα θα ήταν πολύ δυσάρεστα είπε χαρακτηριστικά.

«Για μια καλά σχεδιασμένη επιχείρηση εμπρησμού, που είχε χαρτογραφήσει τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο RealFM και την RealNews» έκανε λόγο μιλώντας και στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη ο Γιώργος Χουδαλάκης.

«’Όταν δεν τους αρέσουν οι δημοσιογραφικές φωνές και θέλουν να τις φιμώσουν ξεχνάνε τα της Δημοκρατίας και περνάνε στο στάδιο του φασισμού. Προφανώς, κάποιοι δεν ενοχλούνται επειδή ακούν φωνές που τους ενοχλούν αλλά γιατί ακούγεται η δική μας φωνή,» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ Χουλαδάκης, ο εμπρησμός με την φωτιά που προκάλεσε, έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ζωή μιας ηχολήπτριας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον σταθμό. «Εγκλωβίστηκε, καθώς η φωτιά είχε αναπτυχθεί και στον 3ο και στον 2ο όροφο. Ευτυχώς, η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα και με κλίμακα που σήκωσαν κατόρθωσαν να την απεγκλωβίσουν».

Επίθεση στον Real: Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τον εμπρησμό

Απερίφραστη είναι η καταδίκη του πολιτικού κόσμου στην εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στα γραφεία της REAL NEWS και του REAL FM στο Μαρούσι.

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Χατζηνικολάου για την επίθεση στην Real: Η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη

Tη συμπαράστασή του, αλλά και την διαβεβαίωση ότι η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του Real Group, δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Στην ίδια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνεται ότι «κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό. Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου διεμήνυσε ότι «όποιος νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα πλήξει την ελευθερία του Τύπου, πλανάται πλάνην οικτράν».

hlektragr

Recent Posts

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

  Καιρός: Η πρόγνωση για Σάββατο και Κυριακή Σάββατο 18/5 Αρχικά γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία…

50 λεπτά ago

Οδηγίες Προφύλαξης για την Αφρικανική Σκόνη από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σας εφιστά τη προσοχή για τις επόμενες…

55 λεπτά ago

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας

Καθίζηση του οδοστρώματος και κατολισθήσεις βράχων, οδήγησαν την Τροχαία Αττικής στην απόφαση για πλήρη διακοπή…

56 λεπτά ago

Χρήστος Λαμπρόπουλος: «Η αειφορία δεν είναι μόνο επιλογή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωση και την ευημερία»

Η εκδήλωση με τίτλο «Σταχυολόγηση της αειφορίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,…

1 ώρα ago

MyCoast: Σχεδόν 14.000 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή – Μέχρι στιγμής οι καταγγελίες φτάνουν τις 500

Περίπου 14.000 πολίτες κατέβασαν μέχρι σήμερα τη νέα ψηφιακή εφαρμογή MyCoast, σε διάστημα λίγων ημερών…

1 ώρα ago

Η Ελλάδα φιλοξενεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι θα φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σούμο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.…

2 ώρες ago