ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 42χρονου

Στην σύλληψη δύο ατόμων για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από ασήμαντη παρεξήγηση προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 24 χρόνων έναν Αλβανό και έναν Έλληνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου  είναι τέσσερις.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, «η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στη Ραφήνα».

Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα. @hellenicpolice

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) June 27, 2022

Το χρονικό 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον φονικό καβγά αργά το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ, στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, στη Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο, από 4 αγνώστους.

Tροχαίο με στρατιωτικό όχημα στην λεωφόρο Αθηνών – Πληροφορίες για έναν τραυματία

Για μία γυναίκα ή για ένα σκούντημα στην τουαλέτα του μπαρ εκτιμούν οι Αρχές ότι ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες της άγρια επίθεσης, που βρίσκονταν μαζί με το θύμα μέσα στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με τον ξάδελφό του και την κοπέλα του, καθώς και μία ακόμη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο μαγαζί, ο άτυχος άνδρας μαζί με μία από τις κοπέλες της παρέας του συνομιλούσαν με δύο άλλες γυναίκες, χωρίς όμως να συμβεί κάτι το περίεργο. Λίγη ώρα αργότερα το θύμα κινήθηκε προς την τουαλέτα που βρίσκεται στο πατάρι του μπαρ και εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε κάποια διένεξη. Οταν ο 42χρονος γύρισε στην παρέα του, φέρεται να είπε: «Ολα καλά».

Αφού πλήρωσαν και βγήκαν στην πλατεία έξω από το μαγαζί, λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, έπεσαν πάνω στους μαινόμενους δράστες. Τα 3-4 άτομα είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο και του επιτέθηκαν με αστραπιαίες κινήσεις. Ενας από αυτούς του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το θύμα στον Ερυθρό Σταύρο, όμως πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

 

 

hlektragr

Recent Posts

Τουρισμός: Οι αρχαιολογικοί χώροι κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων έναντι των Μουσείων – Πρωτιά για την Αρχαία Κόρινθο

Κερδίζουν την «κούρσα» των εισπράξεων οι αρχαιολογικοί χώροι της χώρας έναντι των μουσείων σύμφωνα με…

5 ώρες ago

Έκτακτο Γεγονός: Πυροβόλησαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Φίτσο (video)

Άγνωστος πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, μετά από τη συνεδρίαση της κυβέρνησης. Όπως…

7 ώρες ago

Επιμελητήριο Κορινθίας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και με τη συμμετοχή εκπροσώπων…

9 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου…

9 ώρες ago

Δήμος Κορινθίων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου

Συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων με 31 θέματα…

9 ώρες ago

Πυροσβεστική: 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε 24 ώρες

Από Ω/18:00/13-05-2024 έως Ω/18:00/14-05-2024 εκδηλώθηκαν 16 αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους…

10 ώρες ago