ΕΛΛΑΔΑ

Προπονητής ιστιοπλοΐας: Καταπέλτης ο Εισαγγελέας – Ζήτησε ενοχή για κατάχρηση σε ασέλγεια της 12χρονης τότε αθλήτριας

Την ενοχή του προπονητή της ιστιοπλοΐας για το αδίκημα του βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με μία πρόταση κόλαφο για τον προπονητή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε λόγο για θρασύτατες πράξεις, ο οποίος ” φρόντισε επιμελώς να χτίσει σχέσεις με όλους τους γονείς, αλλά και με τους γονείς της καταγγέλλουσας για να θέσει σε εφαρμογή το εγκληματικό σχέδιό του”. Ο εισαγγελέας Μαστραντωνάκης επισήμανε μάλιστα ότι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η Αμαλία ήταν μόλις 10 ετών΄.

 

“Τελειώνει τη Δ Δημοτικού. Το παραπάνω βάρος της καταγγέλλουσας δημιούργησε κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο κατηγορούμενος με το πρόσχημα να την «ξεκλειδώσει» να θέσει σε εφαρμογή το εγκληματικό του σχέδιο καταχρώμενος την ιδιότητά του και την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπο του οι γονείς, επιδιώκοντας να συνδεθεί μαζί της συναισθηματικά απευθύνοντας της φράσεις όπως « τί ωραίο κορμάκι έχεις, μωρό μου.».

 

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, από το 2010 ο κατηγορούμενος προπονητής ασκούσε σωματική βία στην ανήλικη, με μία σειρά πράξεων.

 

«Δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, συνέχισε να συναναστρέφεται μαζί της. Μέχρι το 2011 οι λεκτικές εκφράσεις που μετουσιώθηκαν σε φιλί, μετουσιώθηκαν σε γενετήσιες πράξεις, θωπείες και άλλα, παρόλο που ο κατηγορούμενος αντιλαμβανόταν το παράνομο των πράξεων του και γνώριζε την ηλικία της.. Το καλοκαίρι του 2011, σε αγώνες της Φωκίδας, όπου συνοδός ήταν ο πατέρας της ο κατηγορούμενος προχωρώντας στο σχέδιό του εισήλθε στο δωμάτιο της καταγγέλλουσας, με την βία την πήρε και την οδήγησε στο αυτοκίνητο του, στο κάθισμα του συνοδηγού και χωρίς τη συναίνεσή ήρθε μαζί της σε συνουσία. Ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη πράξη. Όταν ήταν 14 ετών η καταγγέλλουσα βρήκε τη δύναμη να γνωστοποιήσει στους γονείς της , οι οποίοι εμβρόντητοι απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές.”
Ο ίδιος ο κατηγορούμενος πάντως έχει μιλήσει για μία αληθινή αγάπη, και πως ο ίδιος ήθελε να ζήσει μαζί της όλη του τη ζωή.

 

 

hlektragr

Recent Posts

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Τι αναφέρει η ΕΛ. ΑΣ. για την υπόθεση «Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του…

12 ώρες ago

Βόλος: Ανατίναξαν ATM και πήραν σημαντικό χρηματικό ποσό

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν ATM της Εθνικής Τράπεζας, στις Αλυκές του Βόλου,…

13 ώρες ago

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του Υπουργείο Εσωτερικών

Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του ΥΠΕΣ κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ο αρμόδιος διευθυντής. Σύμφωνα…

13 ώρες ago

Τα Δημοτικά σχολεία Ξυλοκέριζας & Αγ.Βασιλείου συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία»

Το Πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» απευθύνεται σε ολόκληρη την σχολική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, εργαζόμενους στις…

15 ώρες ago

Τροπολογία στον Οικοδομικό Κανονισμό: Ο συντελεστής δόμησης θα ορίζει το επιπλέον ύψος στα κτίρια

Κατατέθηκε επίσημα στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ που αφορά στον εξορθολογισμό της χρήσης των…

15 ώρες ago

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

H καρδιά του αγροτικού κόσμου «χτύπησε» στην 10η πανηγυρική έκδοση του Πανελλήνιου Συνεδρίου για την…

15 ώρες ago